Média

Nem nevetni! Várkonyi Andrea új dimenzióba került az érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező Mészáros Lőrinc mellett

Várkonyi Andrea nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan viseli azt, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel megosztják a közvéleményt, és amíg az ország egyik fele rajong értük, a másik éppen ellentétesen érez.

 

Fantasztikus házasságban él

„Valójában senki sem ismer minket, én pedig tudom, hogy nemigen változtam az elmúlt években. Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor különmentünk a lányom, Nóri édesapjával (Bochkor Gáborral)” - mondta a műsorvezető, aki úgy véli, a mindennapok szintjén sem változott sokat az élete.

„Kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi (a felcsúti gázszerelő, Mészáros Lőrinc) mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” - tette hozzá.

Még egyszer: a Várkonyival készült interjú nem a Ludas Matyiban, hanem a Story magazinban jelent meg.