Aktuális

Édesanyjukat elvesztették, most utcára kerülhet egy 5 és 9 éves kisgyerek - segítsünk a családnak!

Csaba két kisfiával maradt egyedül: még egy hónapja sincs, hogy Krisztina, a gyerekek édesanyja méhnyakrákban elhunyt, és most az is lehetséges, hogy a család elveszíti a házat, ahol laknak, a gyerekek pedig az édesapjukat is.


A Ryanair szóvivője: a Magyar Nemzet hazudott, nem váltják vissza tömegesen a jegyeket a magyarok

Tegnapi hír volt, hogy a Magyar Nemzet szerint az utasok tömegesen mondják le a Ryanairnél a magyar kormány extraprofitadója miatt visszamenőleg is megemelt jegyárakat. A lap szerint a már kifizetett júliusi jegyek 60 százalékát a csütörtöki határidőig az utasok lemondták, azaz inkább visszakérték az eredeti árat. Az nem derült ki, hogy honnan származik ez az információ.


Orbán provokálja Magyarország kilépését az EU-ból

A forint árfolyam romlása híven tükrözi a magyar gazdaság lesújtó állapotát - állítja Róna Péter. A közgazdász szerint Orbán tartósan rossz gazdaságpolitikája egyértelmű jelzés, hogy hagyni akarja kisodródni Magyarországot Európa vérkeringéséből.


La Stampa: Putyin vérrákban szenved

Az olasz La Stampa hétfőn arról írt: az orosz elnököt a napokban, vélhetően egy hete, a Győzelem napi ünnepség után sürgősséggel kellett kórházba szállítani, ahol azonnal meg is operálták egy feltételezett rákos megbetegedés miatt.

20-25 százalékkal drágulhatnak a fürdőbelépők idén nyáron

Kiugróan, 20-25 százalékkal drágul a strandolás országszerte. Az önkormányzati cégek másfél évig nem emelhettek a koronavírus miatt. Most, hogy engedi a kormány, szinte mindenhol drágulás jön, aminek oka az energiaár-robbanás és a bérköltségek emelkedése.


Globális recesszió szakad a nyakunkba - a Világbank már kongatja a vészharangot

A Világbank vezetője arra figyelmeztet, hogy az orosz-ukrán háború miatt emelkedő energia, élelmiszer és műtrágya ára globális recesszióhoz vezethetnek - írja a BBC.


Egy sokeszű tündöklése Farhátországban: Mészáros Lőrinc vagyona 480 milliárd forintra nőtt

A 100 leggazdagabb magyar 2022-es rangsorát Mészáros Lőrinc vezeti 480 milliárdos vagyonnal, őt az OTP elnök-vezérigazgatója követi, 420 milliárd forinttal.


18 éves lányt vett feleségül a 78 éves fideszes polgármester - előző párja 25 éves volt

Egy 18 éves lányt vett feleségül Szabó András, Kunhegyes fideszes polgármestere, szombaton. Az idős férfi előző párja 25 év körüli volt. Most lecserélte az „öregecskedő” nőt.