Aktuális

Működési engedély nélkül praktizál a ceglédi háziorvos, ráadásul a gyanú szerint lejárt koronavírus elleni vakcinával olthatta a pácienseket

„Január 15-én vettem fel a koronavírus elleni oltást, azonban a háziorvos lejárt felhasználási idejű oltóanyagot adott be nekem és legalább kéttucat embertársamnak” - számolt be a Pesti Riportnak egy ceglédi lakos.


Transparency International: Magyarország az EU második legkorruptabb tagállama

A 2020-asnál is rosszabb eredményt ért el Magyarország a Transparency International most megjelent korrupciós jelentésében. A nemzetközi szervezet évről évre kiszámolja az országok Korrupció Érzékelési Indexét 13 különböző felmérés segítségével. Az államokat 0-tól 100-ig terjedő skálán pontozzák, ahol a 100 jelöli a legkisebb, a 0 pedig a legnagyobb korrupciót.


A fideszes Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát

Kósa Lajos két cikluson át (1990-1998) egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján, emellett két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. Ma sincs. Ahogy diplomája sem - írta a debreciner.hu.


Korlátozások nélkül fut neki Lengyelország az omikronnak, az oltatlanokat hagyják megfertőződni - mégis kevesebb a beteg, mint nálunk

Ezzel persze nem mindenki ért egyet, a miniszterelnöknek tanácsot adó szakértői konzíliumból többen lemondtak. Az egészségügyi miniszter arra számít, hogy februárban minden oltatlan megfertőződik, és azzal vége is lesz a járványnak.


Kunhalmi azt kéri, „vegyék fel” az oltásokat - ő is így tett, és „olyan rosszul lett, hogy a Honvédban kötött ki”

„Ma reggel a gyorsteszt nálam is pozitív lett" - írja az MSZP társelnöke a Facebookon.


Rogán Antal kabinetfőnökének nevére került a végrehajtói kar legalább félmilliárd forint érő irodaháza

„Rogán Antal - a kabinetfőnökén (aki fiának keresztapja is) keresztül - még annál is mélyebben csücsül a Völner-botrányban, mint azt az elmúlt napokban megtudtuk” - írja friss Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos országgyűlési képviselő.


Nagyot drágulnak majd a hitelek (is)

Jobb már most felkészülni rá az érintetteknek: a 6 hónap mesterségesen lenyomott törlesztőrészlet fizetése - és nagyjából 60-65 ezer forint átmeneti „megspórolása” - után drasztikusabb, akár 20-25 százalékkal is megemelkedő törlesztőrészlettel találkozhatnak majd a hitelesek.


Közel húsz európai országban nem bíznak a magyarországi választások tisztaságában

Az Európai Parlament 62 képviselője levélben kéri az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet (EBESZ), hogy szervezzen teljes körű megfigyelést az áprilisi magyarországi választásokra.