Aktuális

Két és fél év alatt 73 ezer doboznyi „sürgősségi fogamzásgátlót” váltottak ki a gyógyszertárakban

Havi 2301 doboz, vagyis a 2020. január elejétől 2022. augusztus végéig tartó 32 hónapos időszakban összesen 73 632 doboz 72 órás, „sürgősségi fogamzásgátló” gyógyszert váltottak ki a patikákban - derült ki Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterhelyettesének írásbeli válaszából, amit a Mi Hazánk képviselője, Novák Előd kérdésére adott.


Öt hónapos csecsemőt keres a rendőrség

Eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyként köröz a rendőrség egy öt hónapos csecsemőt, Szabó Kittit, akit jogtalanul vett magához egy brit-afgán nemzetiségű pár. A kisbaba körözését még tavaly, karácsony előtt néhány nappal rendelte el a Dabasi Rendőrkapitányság. Úgy tudni, a kicsi egy örökbefogadási eljárásban, de valószínűleg szabálytalanul került a külföldi párhoz.


Már szinte senki nem tudja eladni a lakását és a bérleti díjakat sem tudják kifizetni a fiatalok Magyarországon

Kivárnak a vevők a magyarországi ingatlanpiacon, ahol az elmúlt hónapokban 40-50 százalékkal csökkent az adásvételek száma, és ennél is nagyobb mértékben apad a kereslet - közölte a Balla Ingatlan.


Közpénzből vásárolta be a XVIII. kerületi önkormányzat a polgármestert az ATV műsoraiba

Szerződéssel igazolja Budapest XVIII. kerületi önkormányzata, hogy közpénzből fizették be Szaniszló Sándor DK-s polgármestert az ATV több műsorába, köztük az Egyenes Beszédbe is - írja a 24.hu közérdekű adatigényléssel megszerzett dokumentumok alapján. A csatorna ezt tagadja.


Csúnyán nekimentek G.w.M-nek: „Kéthetente kihozol valami szutykot"

Több száz ezres rajongótáborral rendelkező fiatal zenész illette durva szavakkal G.w.M-et. Szabyest szerint nem művészet, nem a zenészi szakma, amit az úgynevezett gengszterrapper képvisel.


Rossz jel: megjelent Parragh, hamarosan megszűnhet az élelmiszer-árstop

„Nem rejtem véka alá, hogy a kormánnyal mi folyamatosan egyeztetünk” az árstop szabályozásáról, annak életszerűségéről és betarthatóságáról, illetve a kivezetés lehetőségeiről - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden, este.


Már a zsíros kenyér és a hagyma is luxus Magyarországon - előre megyünk…

A zsíros kenyér drágult a leginkább az élelmiszerek közül Magyarországon a KSH friss adatai alapján: egyetlen év alatt több mint a kétszeresére - 115 százalékkal - drágult a disznózsír.


Hülyeország: túl sokat spóroltak, ezért a miskolci önkormányzatnak is kötbért kell fizetnie az MVM-nek

Nemcsak a szegedi, de a miskolci távhőcégnek is kötbért kéne fizetnie az állami MVM-nek, mert a tavalyi év utolsó hónapjaiban kevesebb földgázt használtak, mint amennyit lekötöttek. Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint az eddigi enyhe tél mellett az is számíthatott, hogy az önkormányzatok számos megtakarítási lépést vezettek be, és éppen ez volt az, amit a kormány is elvárt a településektől, hiszen az állami rezsitámogatás feltétele éppen a spórolás volt.