Aktuális

Már 100 milliárd forintos vagyona van Tiborcz Istvánnak - közben Mészáros Lőrincnek 1000 milliárdja lett

Minden eddigi csúcsot megdöntött a legtehetősebb (és nyilvánvalóan a legbecsületesebb) magyarok vagyonának gyarapodása tavaly - írja a témában jártas „A 100 leggazdagabb magyar” című kiadvány, amelynek most jelent meg a legújabb összeállítása.


Rákay Philip saját kezével mosta a legalább 80 millió forintot érő Mercedes-Maybach autóját egy budakeszi autómosóban

Az Átlátszó olvasója a múlt héten lefotózta egy budakeszi autómosóban, ahogy az egykori zenetévés műsorvezetőből néhány év alatt kőkemény Fidesz-rajongó megmondóemberré vált Rákay Philip (korábban Kálmán) saját kezűleg tisztogatta a luxusautóját.


Több száz vállalkozó várja a napelemes pénzét az államtól

Több száz vállalkozó hónapok óta arra vár, hogy az állam kifizesse a munkáját. Az érintett minisztérium türelmet kért. A Magyar Napelem Iparági Egyesület szerint rendszerszintű problémáról van szó.


Magzatkárosító oldószert találtak a gödi kommunális szennyvízben

A Greenpeace közleménye szerint elfogadhatatlan és szabálytalan módon került akkumulátorgyártáshoz is használt magzatkárosító NMP-oldószer - a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. adatigénylésükre megküldött válaszlevele alapján - a gödi Samsung-üzem által is használt városi kommunális szennyvízcsatornába.


Magából kikelve üvöltözött az Ukrajnából ideszédelgett Vidnyánszky Attila az RTL riporterével

Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost, nem gratulált a színművésznek múlt pénteken, amikor a Nemzet Színészének választották - erősítették meg többen az RTL Híradó információját. Később sikerült a „szépszeműnek” még ennél is mélyebbre süllyedni.


Egy népirtásról szóló ENSZ-szavazás robbanthatja Boszniát

Az elinflált emléknapok körül ritkán bugyognak komoly indulatok, most azonban a Balkán békéje is múlhat a srebrenicai népirtás nemzetközi emléknapjáról szóló ENSZ-szavazáson. Valószínűleg éppen a kérdés politikai érzékenysége miatt halasztották el a döntést néhány napja, de ezt nehéz lesz a végtelenségig húzni: a kérdés mostani állás szerint május közepén kerül az ENSZ-közgyűlés elé, várható hatásai pedig kiszámíthatatlanok.


Magyar hétköznapok: egy biciklis bemutatott egy taxisnak, aki erre kalapácsot lóbálva várta be

Közúti vitája támadt Budapesten egy taxisnak, aki kalapáccsal próbálta megoldani a biciklissel támadt nézeteltérését - írta meg a BpiAutósok.


A rezsicsökkentés-kamu vége: a világpiaci ár alacsonyabb, mint a magyarországi átlagár

Megawattóránként 31-34 eurós szintre csökkent az elmúlt hetekben a gáz jegyzési ára az Európában irányadó holland gáztőzsdén - írja a 24.hu. Ez átváltva 110-120 forintos köbméterenkénti árnak felel meg. Vagyis mára a piaci gázár alig nagyobb, mint az úgynevezett rezsicsökkentett 102 forintos hazai ár, és töredéke a 767 forintos „lakossági piaci árnak”, amit a támogatott keret fölött fogyasztók fizetnek.