Aktuális

Augusztusban jön az I. IPA Rendvédelmi, Honvédelmi, Családi Nap és az I. Jász Trifla Szarvasgomba Fesztivál

Augusztus 9.-10.-11. napokon rendezik meg az I. IPA Rendvédelmi, Honvédelmi, Családi Nap és az I. Jász Trifla Szarvasgomba Fesztivált. Helyszín: Erdőtelek, Pintér tanya.


Nagy a baj: egyre több a dohányzó, a túlsúlyos és a szorongó tini

Egyre többen kihagyják a reggelit, a szabadidejük nagy részét képernyő előtt töltik, a túlsúlyos serdülők aránya nő, csakúgy, mint az alkohol- és cigarettafogyasztók száma - derült ki az ELTE PPK kutatói legutóbbi felméréséből, amely a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet együttműködésével zajlott. A vizsgálat a WHO „Iskoláskorú gyermekek egészségmagatartása” című nemzetközi kutatásának része.


Nagy Ervin: 15 éve hallgatom, hogy na, most aztán már tényleg kéne valamit csinálni - és sosem történik semmi

„Ő olyan ritmust diktál, hogy azután csak szalad az ember és megpróbál valahogy csatlakozni” - mondja Magyar Péterről a mellette elsőként nyíltan kiálló Nagy Ervin színművész, akivel a 444.hu készített interjút. Ilyen tempó mellett, bár már hónapok óta dolgoznak együtt, de csak most kezdenek „olyan dolgokról beszélgetni, amelyekről emberek akkor szoktak, amikor összehaverkodnak”.


Ismét elszabadultak az üzemanyagárak: a benzin 18, a dízel 33 forintot drágult a választás óta - a Fidesznek már nem fontos a téma

Keddtől megint drágábban tankolunk, most 2-2 forintot nő a 95-ös benzin és a dízel literenkénti ára is. Így a benzin átlagára 608 forint, míg a gázolajé 629 forint lesz - írja a Holtankoljak.hu.


Pesty László: 95 százalékban egyetértek Magyar Péterrel, de a Fideszre szavaztam

Bár Pesty László „hallatlanul szimpatizál” Magyar Péterrel, de nem ért vele egyet a Fidesz eltakarításában. A jobb sorsra érdemes filmes azt állítja, hogy a Tisza Párt EP-listájának első tíz helyén mind „globalisták” állnak, továbbá azt is elárulta, hogy a Fideszre voksolt a június 9-i választásokon.


Pintér javaslatára Orbán felmentette az országos kórházfőigazgató-helyettest

Szerdán Orbán Viktor miniszterelnök - Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára - felmentette dr. Bene Ildikót, az országos kórházfőigazgató-helyettest tisztségéből - olvasható a Magyar Közlönyben. Orbán döntése július 1-től lép életbe, indoklás pedig nem szerepelt a döntés mellett.


Kamuoldalak kamucikkeiben élnek vissza Balogh Levente nevével és fotójával

Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Ásványvíz elnöke hivatalos Facebook-oldalán közleményt jelentetett meg azzal kapcsolatban, hogy kamuoldalakon jelentek/jelennek meg olyan kamucikkek, amelyek személyével összefüggésben valótlanságokat tartalmaztak/tartalmaznak, és a hazugságokhoz a nagyvállalkozó fotóit használják fel - természetesen engedély nélkül.


Újra elérhető az Uber Budapesten

Csütörtöktől újra elérhetővé vált az Uber szolgáltatása Magyarországon, a szolgáltatás telefonos applikációjában újra megjelentek a fuvarajánlatok.