Média

A Keresztanyu tévésorozat szereplője meglepte rajongóját

A Keresztanyu televíziós sorozat Karloját alakító Petri Viktor néhány hete, otthonában meglepte az egyik kedves rajongóját, hogy átadjon neki egy általa dedikált „Keresztanyu” sapkát. A kedves néni nagyon meghatódott, mert nem számított erre a meglepetésre. 


Várkonyi Andrea: „Nem bírom elviselni, ha valaki eltart”

Majdnem három éve, 2018. november 28-án publikált interjút Tatár Csilla a YouTube-on Várkonyi Andreával. A szőke műsorvezető ekkor egy igazán nehéz perióduson volt túl nővére elvesztése után, ekkor mondott fel a TV2-nél és nem sokkal korábban ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral. Az interjú nagyrészt arról szólt, hogy ez az időszak mire tanította meg őt, mennyiben változott meg az őt ért tragédia hatására. 


Damu Roland pénzért könyörög a Facebookon

A levitézlett színész már jó ideje betegeskedik, egészségi állapota miatt nem tud dolgozni. A Facebookon már nem először kért segítséget rajongóitól, de ez sokaknál kiverte a biztosítékot.


Palik Lászlónak új barátnője van, egy negyvenes sztárügyvéd hölgy

Hónapok óta tart a szerelem Palik László és egy negyvenes ügyvédnő között. Szűk környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak. Mindketten szülők, zátonyra futott házasságaik után keresték és egymás mellett meg is találták a boldogságot.


Ismét Tóth Gabi ocsmány stílusa miatt állt le a „Sztárban sztár leszek!” forgatása

Elképesztő, milyen förtelmes szavak folynak ki állandóan a megtérését szempilla rebegtetés kíséretében szajkózó énekesnő szájából.


Válásáról mesélt Lagzi Lajcsi: „Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek”

„Megválunk egymástól” - fogalmazott a trombitás, aki nem tagadta, hogy évek óta húzódó áramlopási ügye jelentősen közrejátszott abban, hogy megromlott a kapcsolata a feleségével, Boglárkával. „Ennek azonban nem csak a hat éve zajló ügy az oka” - tette hozzá.


Havas a bizarr hangfelvételről: „mindenkit beperelünk”

Havas Henrik elismerte, hogy ő hallható a szexuális elemekkel tarkított felvételen, de ez szerinte személyes adatokkal való visszaélés, ráadásul tanárként állítják be, de a hölgy nem volt a tanítványa, ezért mindenkit beperel. Azt nem cáfolta, hogy szexuális kapcsolatot létesített a képernyőre vágyó, „sztárságra” áhítozó fiatal nővel.


Ez nem tartott sokáig: 3 év után szakított a magyar énekesnő és párja

Három éve ismerkedett meg egymással Lola és párja, Norbi. Úgy tűnt, az énekesnő megtalálta az igazit, ám most szakítottak. Állítólag nagyon boldogok voltak.