Média

Damu Roland pénzért könyörög a Facebookon

A levitézlett színész már jó ideje betegeskedik, egészségi állapota miatt nem tud dolgozni. A Facebookon már nem először kért segítséget rajongóitól, de ez sokaknál kiverte a biztosítékot.


Palik Lászlónak új barátnője van, egy negyvenes sztárügyvéd hölgy

Hónapok óta tart a szerelem Palik László és egy negyvenes ügyvédnő között. Szűk környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak. Mindketten szülők, zátonyra futott házasságaik után keresték és egymás mellett meg is találták a boldogságot.


Ismét Tóth Gabi ocsmány stílusa miatt állt le a „Sztárban sztár leszek!” forgatása

Elképesztő, milyen förtelmes szavak folynak ki állandóan a megtérését szempilla rebegtetés kíséretében szajkózó énekesnő szájából.


Válásáról mesélt Lagzi Lajcsi: „Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek”

„Megválunk egymástól” - fogalmazott a trombitás, aki nem tagadta, hogy évek óta húzódó áramlopási ügye jelentősen közrejátszott abban, hogy megromlott a kapcsolata a feleségével, Boglárkával. „Ennek azonban nem csak a hat éve zajló ügy az oka” - tette hozzá.


Havas a bizarr hangfelvételről: „mindenkit beperelünk”

Havas Henrik elismerte, hogy ő hallható a szexuális elemekkel tarkított felvételen, de ez szerinte személyes adatokkal való visszaélés, ráadásul tanárként állítják be, de a hölgy nem volt a tanítványa, ezért mindenkit beperel. Azt nem cáfolta, hogy szexuális kapcsolatot létesített a képernyőre vágyó, „sztárságra” áhítozó fiatal nővel.


Ez nem tartott sokáig: 3 év után szakított a magyar énekesnő és párja

Három éve ismerkedett meg egymással Lola és párja, Norbi. Úgy tűnt, az énekesnő megtalálta az igazit, ám most szakítottak. Állítólag nagyon boldogok voltak.


Galambos Dorina 38 évesen ilyen dögös: válása után élvezi a futó kapcsolatokat

Galambos Dorinát 19 évesen, a Megasztár 2003-as, legelső szériájában ismerte meg az ország. A TV2 tehetségkutatója nemcsak ismertséget, hanem szerelmet is hozott számára: ekkor szerettek egymásba Pély Barnával, aki a zsűriben foglalt helyet. 


Tóth Gabi mindenkit arra kért: ne bántsák azért, mert keresztény

Tóth Gabi az Eucharisztikus Kongresszuson lépett fel vasárnap. Az előadásra közvetlenül Ferenc pápa miséje előtt került sor a Hősök terén. Az énekesnő már rég várt erre a pillanatra és nagy megtiszteltetésként élte meg. Tóth most hosszú posztban fejtette ki, hogy belebetegedett a rengeteg kritikába.