Média

18 fideszes lapot kötelezett a bíróság a Bajnaiékról szóló cikkük törlésére

A 2022-es választások előtti napokban lett ismert a Datadat nevű cég, amelyet a kormányoldali médiumok Bajnai Gordonhoz kötöttek. A kormányzati vádak arról szóltak, hogy a Datadat illegálisan fért hozzá telefonszámokhoz és nevekhez, és így visszaélésszerűen buzdított egyeseket szavazásra.


Továbbra is csodás a közbiztonság Budapesten: megtámadták Opitz Barbit egy bevásárlóközpontban

Opitz Barbi egyik barátja arról számolt be a közösségi médiában szerdán, hogy megtámadta őket egy társaság a Westendben. Úgy tudni, az énekesnő meg is sérült.


Szujó Zoltán káromkodással teletűzdelt SMS-sel mondott fel a Fidesz zsebtévéjénél

Szujó Zoltán a Magyar Televízió gyakornokaként kezdte pályafutását, aztán az RTL Klubnál vált országosan ismertté.  2012-ben tért vissza a köztévéhez, amikor az megszerezte a Forma-1 közvetítési jogait. Rövid ideig ő volt a Telesport főszerkesztője is. Aztán 2019-ben szerződésszegésre hivatkozva küldte el az MTVA, amiről idáig nem beszélt. 


Kádár Mónika: „a férjeim mellett másodhegedűs lehettem, azt várták tőlem, hogy szolgáljam, kiszolgáljam őket”

Kádár Mónika énekesnőt a legtöbben még mindig Kozso exfeleségeként ismerik, pedig már hosszú ideje elváltak, sőt, azóta újra megházasodott, noha ez a kapcsolata is véget ért tavaly.


Nagy Ervin: „büszkén mondhatom, hogy feketelistás lettem”

Mit keresett Nagy Ervin, az RTL Klub sorozatszínésze az amerikai nagykövetség vacsoráján?" - ezzel a címmel jelentetett meg cikket az Origo. A színész a Megbeszéljük című műsorban arról beszélt, hogy nem sokáig idegesíti magát az Origo „barna nyelvű szolgáinak” lejárató kampányain, mivel számára a szakmai és közéleti sikerek számítanak igazán. 


Szakított Sáfrány Emese és Inti

Sáfrány Emese és a 48 éves Zuber Krisztián (Inti) tavaly nyáron hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak. Az egykori pornós, majd légtornász a nehéz időszakokban is támogatta a kedvesét, amikor annak a szívével kellett kezelésekre és műtétekre járnia. Úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakul köztük, ám egy idő után eltűntek az Instagram-oldalaikról a közös képek.


Megszabadult a kétes múltú G.w.M-től, egyből rendbejöttek Nagy Melanie dolgai

„Jól vagyok, haladnak a dolgaim” - mondta Nagy Melanie, akinek a szakítás után egyedül kellett megteremtenie az anyagi biztonságot a két gyermeke számára. Most úgy tűnik, kezd rendbe jönni az élete, minden a tervei szerint halad: a karrierje szárnyal és a gyermekeit békében tudja nevelni.


Molnár Anikó a túlsúlya miatt az öngyilkosságra is gondolt

Molnár Anikó mostanában leginkább az OnlyFans-fiókjával kerül az újságok hasábjaira, ugyanis ő is elkezdett képeket árulni a platformon, ami - mint kiderült - eléggé jövedelmező tevékenység. Rövid időn belül felküzdötte magát a legjobban keresők közé, ráadásul ezáltal az önbizalma is nagyon megnőtt. Nem volt ez mindig így: néhány éve még komoly túlsúllyal küzdött, ami miatt nagyon szégyellte a testét.