Média

A Fideszt ekézi a megszüntetett Pesti TV alapítója

„A Fidesz nem ért a médiához” - írja friss Facebook-bejegyzésébben Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a bezárt Pesti TV alapítója.


Kábítószer-kereskedelem vádjával áll bíróság előtt Árpa Attila

A Fővárosi Törvényszéken az előkészítő üléssel folytatódott annak a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett drogkereskedelemmel vádolt férfinek és társainak a büntetőpere, amiben Árpa Attila is ott van a terheltek között.


Micsoda boldogság! Vajna Tímea amerikai állampolgár lett

Kilenc év után végre megkapta az amerikai állampolgárságot, közölte Vajna Tímea az Instagram-oldalán. Így végre hozzáférhet öröksége nagyobbik feléhez: közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai számlákon.


Flört Mónikával - „Lánykérés" a forgatás alatt

Váratlan meglepetés érte Kádár Mónikát, szórakoztató zenei műsora, a „Flört Mónikával” első adásának felvételekor.


Visszatért az Éjjel-nappal Budapestbe a volt szépségkirálynő

Néhány évvel ezelőtt láthattuk már Szick Petrát szerepelni az Éjjel-nappal Budapest című televíziós sorozatban egy epizód erejéig. Akkor „Koslik Vandát”, egy személyi edzőt alakított, most viszont „Yvett” szerepében tért vissza a sorozatba.


Amerikába költözött a volt szépségkirálynő

Szick Petra (25) neve már bizonyára mindenkinek ismerősen cseng. Itthon - valamint külföldön is - az elmúlt években számos színvonalas szépségversenyt nyert meg, fiatal gyermekeket mentorál, illetve a színészi pályán is bontogatja a szárnyait. Most fogta magát, és - mindent hátrahagyva - kiköltözött Amerikába...


Megint linkelt: Gáspár Győző mégsem lépett be a Fideszbe

Gáspár Győző hétfőn töltött fel a Facebookra olyan fényképeket, amelyeken Budai Gyula fideszes képviselővel és egy fideszes tagfelvételi lappal ül a Külügyminisztérium épületében. A fényképekhez azt a kommentárt fűzte, hogy „Mától hivatalosan is!”. Ez alapján arra lehetett következtetni, hogy a „médiaszemélyiség” Fidesz-tag lett.


Nagy Feró: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”

Osváth Zsolt YouTube-csatornájának vendége volt Nagy Feró. A kormány rendezvényein az utóbbi időben rendszeresen megjelenő Kossuth-díjas „rockzenész” beszélt úgynevezett értékrendjéről, hitéről és a Fidesz-kormányhoz való viszonyáról is.