Média

Pirner Alma a Bahamákról jelentkezett, szívdöglesztően néz ki fürdőruhában

Nagyon hosszú volt az út, ám ha megnézzük a helyszínt, akkor valószínűleg el tudjuk képzelni azt az érzést, ami most a 41 éves Pirner Almában van.


Logót vált az RTL: ilyen lesz az új

Logót vált az RTL Group, amivel a sokszínűséget és az inspirációt kívánják jelképezni, továbbá azt, hogy a pozitív hangvételű szórakoztatást képviselik.


A Fideszt ekézi a megszüntetett Pesti TV alapítója

„A Fidesz nem ért a médiához” - írja friss Facebook-bejegyzésébben Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a bezárt Pesti TV alapítója.


Kábítószer-kereskedelem vádjával áll bíróság előtt Árpa Attila

A Fővárosi Törvényszéken az előkészítő üléssel folytatódott annak a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett drogkereskedelemmel vádolt férfinek és társainak a büntetőpere, amiben Árpa Attila is ott van a terheltek között.


Micsoda boldogság! Vajna Tímea amerikai állampolgár lett

Kilenc év után végre megkapta az amerikai állampolgárságot, közölte Vajna Tímea az Instagram-oldalán. Így végre hozzáférhet öröksége nagyobbik feléhez: közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai számlákon.


Flört Mónikával - „Lánykérés" a forgatás alatt

Váratlan meglepetés érte Kádár Mónikát, szórakoztató zenei műsora, a „Flört Mónikával” első adásának felvételekor.


Visszatért az Éjjel-nappal Budapestbe a volt szépségkirálynő

Néhány évvel ezelőtt láthattuk már Szick Petrát szerepelni az Éjjel-nappal Budapest című televíziós sorozatban egy epizód erejéig. Akkor „Koslik Vandát”, egy személyi edzőt alakított, most viszont „Yvett” szerepében tért vissza a sorozatba.


Amerikába költözött a volt szépségkirálynő

Szick Petra (25) neve már bizonyára mindenkinek ismerősen cseng. Itthon - valamint külföldön is - az elmúlt években számos színvonalas szépségversenyt nyert meg, fiatal gyermekeket mentorál, illetve a színészi pályán is bontogatja a szárnyait. Most fogta magát, és - mindent hátrahagyva - kiköltözött Amerikába...