Média

Majka kiöregedett komcsikról és ereszen lecsúszó kamu keresztényekről énekel az új dalában - bátor kiállás a TV2 egyik arcától

Nemrég debütált Majka és Molnár Tamás új száma, az Azt beszélik a városban. A kritikus hangvételű dalban szó esik balkáni romantikáról, Oroszországról, vihar előtti csendről és meghamisított tényekről is.


Ezzel a modellel az oldalán jelent meg a Prove zenekar frontembere, Németh Márk

Tegnap este rendezték meg a „Menü” mozifilm premier előtti vetítését az Aréna plázában. Az eseményre több hazai híresség is meghívást kapott.


Tóth Andinál betelt a pohár, kiborult az énekesnő

Az énekesnő Instagram-oldalán írta le az érzéseit a közelmúlt eseményeivel összefüggésben. Úgy érzi, rengeteg támadást érte, de nem tudja, miért, ezért úgy döntött, néhány napig pihenteti a közösségi médiát.


Vitray Tamás különleges kapcsolatot ápolt a kommunista rendszer állambiztonsági szolgálatával

Bölcsebb lett volna, ha hallgat, és tartja magát 2021. november 5-én az RTL Klubban bejelentett elhatározásához: az akkori volt az utolsó interjúja, többet nem ad, elég, visszavonul, ez nem egy távfutás, nem akar híres aggastyán lenni.


„Van két kisgyermekem, ők örökbe lettek adva, mert nagyon beteg voltam” - soha többé nem hagyhatja el a szociális otthont BB Évi

Az első hazai valóságshow győztese 20 évvel ezelőtt 16 millió forintot nyert, mégis félresiklott az élete. Párkányi Éva egyike volt azoknak, akik a Big Brother szereplőiként vállalták, hogy a kamerák kereszttüzében élik életük minden egyes óráját. Az első ilyen televíziós reality a Tv2-n futott. Az adásokba a versenyzők legintimebb pillanatai is bekerültek.


Kóbor János lánya, Léna édesapja nyomdokaiba léphet

Kóbor Léna énekelni még csak két éve tanul komolyabban, de úgy tűnik, a 15 éves lány ebben is professzionális szintre szeretné magát fejleszteni. Zongoraórákat vesz és énektanár csiszolja hangját.


Alekosz szerint hazudott a drogbotrányba keveredett sztárénekesnő menedzsere

A rajongókon kívül már a hazai sztárvilágot is foglalkoztatja az a hír, miszerint egy magyar énekesnőt nemrég rendőri kísérettel vittek kórházba a lakásából. A sokkoló hírről elsőként a Blikk számolt be, információik szerint még drogkereső kutyákat is alkalmaztak a helyszínen, hiszen felmerült a drogfogyasztás gyanúja.


17 évig sztár volt a magyar színész: a sorozat megszűnése óta civil munkából tartja el családját

Jóban Rosszban sorozat 2005-től egészen 2022 áprilisáig tartott, ez idő alatt sok néző szívéhez közel kerültek a szereplők. Gazdag Tibor a sorozat indulása óta alakította Pongrácz doktort.