Média

Hiába a népszerű színészek, óriási bukás a Viasat3-on futó Brigi és Brúnó

Az Oroszlán Szonja és Szabó Győző főszereplésével készült sorozat, a Brigi és Brúnó eddig 19 órától, a főműsoridőben volt látható, azonban a Viasat3 vezetése úgy döntött, délelőttre helyezik át azt, ugyanis a széria nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - finoman fogalmazva.


A Cápák között üzletemberének felesége a Glamour-gálán: ilyen csinos volt Lakatos István oldalán

A számok embere - hangzik el Lakatos István jellemzésében minden alkalommal a Cápák között adásainak elején. Azt jól tudjuk róla, befektetőként nem ismer tréfát, mindig alaposan megizzasztja a vállalkozókat a többek között a profitra és az üzleti modellre vonatkozó kérdéseivel.


„Ez egy élhetetlen ország!” - keményen beszólt egy betelefonáló az RTL Reggeliben, le is állították a műsorvezetők

„Ön követné a párját külföldre?” - ez volt az RTL Reggeli című műsorának vitatémája. A stúdióban Rubint Rella és Karsai Zita mondták el, hogyan élték meg a külföldi életet. De aztán jött egy őszinte hang, ami megzavarta a parttalan locsogást.


„Szervusz, itt a Dáridó” - írta Lagzi Lajcsi a Novák Katalinnak címzett borítékra, amiben visszaküldte állami kitüntetéseit

A Damoklész kardjaként feje felett lebegő börtönbevonulás okozta elkeseredettségében visszaadja minden kitüntetését, díját és díszpolgári címét Galambos Lajos mulatóssztár, művésznevén Lagzi Lajcsi. Először a két legnagyobb kitüntetésével kezdi: visszaküldi a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét és Lovagkeresztjét Novák Katalin köztársasági elnöknek.


Kálmán Olga új külsejéért odavannak az emberek

Kálmán Olgát egykoron rövid hajjal ismerte meg az ország, néhány éve viszont amellett döntött, hogy megnöveszti a frizuráját. A tévés új külsejével nem mindenki volt kibékülve, például követőinek és férjének sem nyerte el teljesen a tetszését. 


„Orosz Barbara nem szokott a magánéletéről beszélni”, ezért rejtegeti az állítólagos francia vőlegényét - titkos lovagját, Kovács Zoltán államtitkárt viszont szemrebbenés nélkül kibeszélte az ismerőseinek

Hónapok óta haknizik a médiában az állítólagos „vőlegényével” Orosz Barbara, a TV2 Mokka korosodó műsorvezetője. Tavaly december közepén odáig fajultak a dolgok, hogy a szexchatelés koronázatlan királynője telekürtölte a sajtót azzal, hogy francia szerelme eljegyezte. „Az esküvőt márciusban tartják majd, de egyelőre többet nem árult el a terveikről” - írta az Origo. Orosz titokzatos párja olyan, mint Columbo felesége: senki sem látta, de mindenki beszél róla.


Jól pofára esett a TV2 Mokka műsorvezetője: hiába jelentette fel a Privát Kopót és a Pesti Riportot, az NNI nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a nyomozást

„Orosz Barbara Andrea 2021. május 23. napján tett feljelentése alapján hatóságunk nyomozást folytatott a Btk. 219 § (1) bekezdés a) pontjába ütköző és az (1) bekezdés a) pntja szerint minősülő - jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett - személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen” - írta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2021 januárjában, a nyomozás megszüntetéséről rendelkező határozatában. Barbika tehát pofára esett: nem valósítottak meg bűncselekményt a Privát Kopó, valamint a Pesti Riport nevű portálok azzal, hogy nyilvánosságra hozták a TV2 Mokka műsorvezetője által politikai befolyással rendelkező vezetőknek írt, valamint tőlük kapott, szexuális tartalmú Messenger és Viber üzeneteket. Orosz kiszemeltjei egyébként kivétel nélkül nős, többgyermekes férfiak voltak, akik a Fidesz krémjéhez tartoztak.


Árulkodó jelek! Válságba került Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata?

Kíváncsi tekintetek figyelik most Kulcsár Edina és G.w.M minden lépését, hiszen a rapper nemrég a pénzügyi botrányával ismét magára vonta a figyelmet. Ha pedig ez nem lenne elég, az egykori szépségkirálynő egy sejtelmes üzenetet is közzétett a kapcsolatukról...