Média

Nemzetközi filmben kapott szerepet Szick Petra

„Rég nem adtam hírt magamról, ezért most úgy döntöttem, hogy itt az ideje néhány izgalmas projectről  mesélnem” - mondta a Pesti Riportnak Szick Petra modell.


Bencsik András szerint a pedofilügy csak egy műbalhé, amit a „féreg/szörnyeteg” Gyurcsány Ferenc csak felhasznált a tervéhez

Gyurcsány Ferenc szombati évértékelőjéről is beszéltek a belterjes, nem túl sokak által nézett Hír TV-s Sajtóklub vasárnapi műsorában, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője pedig megfogalmazott egy igen fontos állítást a Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondásához vezető bicskei gyermekbántalmazás ügyéről.


Karma: színpadi balesetben súlyosan megsérült Vidnyánszky Attila

Színpadi balesetet szenvedett Vidnyánszky Attila, súlyosan megsérült. A Nemzeti Színház direktora szombaton, a Petőfi Zenei Díj-Életmű Gála rendezvényen elesett, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról.


Nem nevetni! Várkonyi Andrea új dimenzióba került az érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező Mészáros Lőrinc mellett

Várkonyi Andrea nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan viseli azt, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel megosztják a közvéleményt, és amíg az ország egyik fele rajong értük, a másik éppen ellentétesen érez.


Részegen tombolt Samantha Fox egy repülőgépen

Részegen összebalhézott a British Airways Londonból Münchenbe tartó járatán Samantha Fox egy utastársával, az éjszakát a fogdán töltötte - számolt be az esetről a Daily Mail.


Jakupcsek Gabriella: „Nem arra vagyunk kódolva, hogy egy házasságban éljük végig az életünket”

Tegnap, azaz január 18-án ünneplte születésnapját Jakupcsek Gabriella, akit az RTL Reggeli című műsorában is felköszöntöttek. Az író-műsorvezető az adásban többek között új könyvéről is említést tett, amelynek a szerelem a központi témája.


Eszményi Viktória: „amikor szerelmes lettem Heilig Gáborba, még másik férfival éltem”

Eszményi Viktória és Heilig Gábor 46 éve él együtt boldogan. A megismerkedésükről mesélt az énekesnő a Meglepetés magazinnak.


Kandász Andrea sosem hord bugyit

Kandász Andrea intim titkot árult el. A Fénypont-Média YouTube oldalán, a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában a műsorvezető elárulta, hogy ő sosem visel bugyit.