Média

14 év után a TV2-n tér vissza a nyakig elfideszesedett Győzike show-ja

Úgy tűnik, tényleg nem véletlenül tűnt fel Gáspár „Győzike” Győző a kormány közösségimédiás reklámarcaként az utóbbi két évben: kiderült, hogy a kormány bulvártévéjében, a TV2-n indítja újra reality tévés karrierjét az ősztől.


Koltai Róbert: „nemkívánatos személy lettem Ócsán”

A 80 éves Koltai Róbert színész a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy felkérést kapott az ócsai művelődési háztól (Egressy Gábor Szabadidőközpont) egy kétórás önálló estre, amit rá két hétre azzal mondtak le, hogy a polgármester úr nem engedélyezi azt.


Hajdú Péter szerint Havas Henrik riporterként vállalhatatlan

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban nevezte Havas Henriket a legtehetségtelenebb tévésnek Magyarországon, majd egy interjúban is megerősítette ezt. Mindezt azok után, hogy Hajdú riporteri képességeit is erősen megkérdőjelezték a Varga Judittal készült „interjú” után.


Politikusok korrupciós ügyeit és gazdasági szereplők visszaéléseit göngyölítené fel oknyomozó csapatával Havas Henrik - a projekt mögött a szexguru Gattyán György áll

Politikusok korrupciós ügyeit és gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napokban lett Gattyán György dúsgazdag üzletember médiabirodalmának elnöke.


Azahriah végleg külföld felé venné az irányt?

Sorra jelenti be külföldi koncertjeit Azahriah: egy hónapja posztolt először a 2024-es (fesztiválos) bulijairól, azóta pedig több európai fellépést is beharangozott rajongóinak.


Nemzetközi filmben kapott szerepet Szick Petra

„Rég nem adtam hírt magamról, ezért most úgy döntöttem, hogy itt az ideje néhány izgalmas projectről  mesélnem” - mondta a Pesti Riportnak Szick Petra modell.


Bencsik András szerint a pedofilügy csak egy műbalhé, amit a „féreg/szörnyeteg” Gyurcsány Ferenc csak felhasznált a tervéhez

Gyurcsány Ferenc szombati évértékelőjéről is beszéltek a belterjes, nem túl sokak által nézett Hír TV-s Sajtóklub vasárnapi műsorában, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője pedig megfogalmazott egy igen fontos állítást a Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondásához vezető bicskei gyermekbántalmazás ügyéről.


Karma: színpadi balesetben súlyosan megsérült Vidnyánszky Attila

Színpadi balesetet szenvedett Vidnyánszky Attila, súlyosan megsérült. A Nemzeti Színház direktora szombaton, a Petőfi Zenei Díj-Életmű Gála rendezvényen elesett, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról.