Politika

Nagy Márton magához rendelte a SPAR vezetőjét és jogi lépésekkel fenyegette meg

„Elítélem a SPAR vezetőjének kijelentéseit, aminek következményei lesznek, ezt múlt héten személyesen is elmondtam neki” - fogalmazott Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétfőn egy sajtótájékoztatón, ahol ismertette Magyarország új versenyképességi stratégiáját.


Völner Pált Rogán figyelmeztethette: lehallgatja a bűnügyi hatóság

Hangfelvételek mutatják, hogy Völner Pál Schadl Györgyhöz fűződő viszonya hirtelen megváltozott, miután berendelték a Karmelitába - írta meg a Telex a birtokába jutott hangfelvételek alapján.


Összenő, ami összetartozik: Orbán Viktor gratulált Vlagyimir Putyinnak

Orbán Viktor miniszterelnök megerősítette Magyarország béke iránti elkötelezettségét és készségét az Oroszországgal történő együttműködés elmélyítésére.


Vitézy Dávid indul a főpolgármester-választáson

Eddig csak sejteni lehetett, de ma hivatalosan is bejelentette Vitézy Dávid, hogy indul a főpolgármester-választáson, így ő lehet a fideszes Szentkirályi Alexandra mellett a jelenlegi városvezető, Karácsony Gergely egyik legkomolyabb kihívója. A volt közlekedési államtitkár szerint jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja, ám ő valódi városfejlesztést kínál. Indulásával az elemzők szerint azonban korántsem biztos, hogy Karácsony Gergelytől von el szavazatokat.


Röhej: SMS-ben toborozzák a közönséget Orbán Viktor március 15-ei beszédére

Többévnyi kihagyás után március 15-én ismét Budapesten mond beszédet Orbán Viktor. A Momentumosok szerint azért toborozzák SMS-ben a közönséget a kormányfő megemlékezésére, mert a Fidesznek erőt kell demonstrálnia a kegyelmi botrány után.


Karácsony: „fideszes ügyvéd vádalkut ajánl letartóztatásban lévő gyanúsítottaknak, ha hamis terhelő vallomást tesznek rám”

Még kedden, miután hivatalos lett a nyári EP- és önkormányzati választás időpontja, posztolt a Facebookján Karácsony Gergely arról, hogy nagyobb fokozatba fog kapcsolni az orosz mintájú fideszes lejárató kampány.


Omladozik Orbán rendszere: fideszes portál támadta be Navracsics Tibor minisztert - Lázár Jánost sejtik a háttérben

Komoly zavart okozott a Fideszben az a cikksorozat, amit február második felében hozott le a hódmezővásárhelyi fideszesek portálja, a Promenad24. Február 17-én „A buzizó polgármester és az európai fideszes meleg kézfogásai” címmel háborogtak azon, hogy Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter többször kezet rázott Márki-Zay Péterrel, ráadásul még rezsitámogatást és egyéb fejlesztési forrásokat is ígért neki.


Eltűnhet a készpénz - a Mi Hazánk alkotmánymódosítással védené meg

Toroczkai László az ellenzékben elért eredményekről beszélt hétfőn a parlamentben: kiemelte a készpénzhasználat alkotmányba emelését célzó javaslatukat, amely kapcsán cselekvésre szólította fel a kormányt.