Politika

Ötéves húgát erőszakolta meg egy 14 éves „tudjukki” az újpesti gyermekotthonban

Nagy Attila, a Mi Hazánk Mozgalom újpesti politikusa írja Facebook-oldalán:


Jóváhagyta az Európai Bizottság: jöhet a lisztkukac és a darált tücsök az élelmiszerekbe

Eddig „csak” az európai vándorsáska és a lisztkukac szerepelt azon a listán, amely azokat az alapanyagokat tartalmazza, amiket őrleményként sűrítő- és kötőanyagként élelmiszerekbe keverhetik.


„Az Orbán-kormány intézkedései a magyar társadalommal szegülnek szembe, és ennek rendkívül veszélyes következményei lehetnek”

A magyar társadalom jövőjét leginkább a súlyos demográfiai gondok veszélyeztetik - mondta a Kapospontnak Bogár László. A közgazdász emlékeztetett arra, hogy az 1950-es években kétszer annyian születtek, mint amennyien meghaltak. A 2020-as évekre szerinte arra lehet számítani, hogy kétszer annyian halnak meg, mint ahányan születtek. Tragédia felé halad az ország.

Financial Times: Orbán Viktor Európa kerékkötője és Putyin kiszolgálója

A magyar kormánnyal szemben többnyire kritikus brit lap egy hosszú cikket szentelt a miniszterelnök bírálatára, szerintük ugyanis Orbán Viktor aláássa az EU összefogását Oroszországgal szemben. Úgy fogalmaznak: bár Orbán Viktor elítélte az inváziót, és menedéket ad az ukrán menekülteknek, de szerintük ez nem elég.


Orbán-évértékelő: nem baj, hogy Pintér nem ért az oktatáshoz, nem is kell értenie

Az az alkotmányos szokás, hogy év elején, vagy év végén nemzetközi sajtótájékoztatót tartunk - kezdte a szerdai kormányinfót Orbán Viktor miniszterelnök.

Az Orbán-kormány újabb óriási győzelme: 1 millió 363 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációt - 6 millió 829 ezren meg nem

1 millió 363 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet a pénteki összesítés szerint - osztotta meg az örömhírt Dömötör Csaba a Magyar Nemzet olvasóival.


A kirúgott Palya Tamás Pintérnek: „Még néhány ilyen eligazítás, és tömegesen mondanak fel a tanárok”

Több mint 4 órás szakmai eligazítást tartott pénteken Pintér Sándor belügyminiszter tanároknak és igazgatóknak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik előadójában. Sokan csalódottabban jöttek ki, mint ahogy bementek. Pintér, ahogy szokott, erőből beszélt.


„Nem értek hozzá” - vallott az oktatáshoz fűződő viszonyáról Pintér Sándor rendőrminiszter

„Ha megengedik, én állva tartom meg itt az el... eligazítást akartam mondani, előjön az elmúlt ötvenkét év... a beszédemet” - kezdte előadását Orbán Viktor Jolly Jokere, Pintér Sándor belügyminiszter a pénteki oktatási konzultáción.