Politika

Jakab Péter üzeni: „Feri bátyám, ne dőljön be Orbán Viktornak!”

„A miniszterelnök úr az, aki elvitt 3000 milliárd forint magánnyugdíjat, és aki miatt most olyan mértékű az infláció, hogy az a 80 ezer forint semmi pluszt nem jelent majd" - emlékeztette erős tájszólással Feri bácsit a Jobbik elnöke.


Márki-Zay: „Rogán Antal úgy döntött, hogy kénytelen beszállni Dobrev Klára választási kampányába”

A miniszterelnök-jelölti verseny adok-kapokjának újabb állomásaként a hódmezővásárhelyi polgármester kijelentette, hogy „a Fidesz teljes propagandasajtójának a célja az én lejáratásom”.


Eladósítják az országot Orbánék - hitelből megy az osztogatás

A nyugdíjasok még a választások előtt a teljes 13. havi juttatásra számíthatnak, a családosok pedig visszakapják a befizetett szja-t, ígéri a miniszterelnök, azaz kezdődik a pénzosztás. Most már körvonalazódik, hogy miből. Hitelből. Amit vissza kell fizetni.


Márki-Zay Péter: „tudom, ki a fiúbarátja a kormányban az egyik legfontosabb miniszternek” - egy ismert, sokszoros válogatott futballista lehet a homoszexuális partner?

Márki-Zay Péter nem lassít: az ellenzéki előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere közel egyórás interjút adott Juhász Péternek. Ebből emeltünk ki néhány fontosabb részletet.


Dobrev Klára tudná leginkább legyőzni Orbánt és ő tudna legjobban kormányozni

Dobrev Klára tudná leginkább legyőzni Orbánt és ő tudna legjobban kormányozni- derült ki a Závecz Research és IDEA Intézet közös elemzéséből, amelynek részleteit Vasali Zoltán ismertette az ATV Startban.


Jakab Péter: Nincs kegyelem, nincs félrenézés, nem félünk bilincsbe verni a bűnösöket

Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött az Országgyűlés hétfői ülése. Jakab Péter azzal kezdte felszólalását, hogy ez az ország mindig akkor fejlődött, amikor a vezetői képesek voltak áldozatot hozni. „Önök nem áldozatot hoznak a népért, hanem a néptől várnak áldozatot” - mondta a kormánypárti képviselőknek.


Van bőr a képén: azokról az EU-s pályázatokról tartott előadást a fideszes Boldog István, amelyek elcsalásával vádolják

A kormánypárti politikus az uniós pályázatok előnyeiről beszélt polgármesterek előtt. Azt már nem tette hozzá, hogy éppen ez ügyben folyik ellene bűnvádi eljárás.


Jakab Péter: „Orbán Viktornak és ennek a gengszterbandának ülnie kell”

„Milyen összefüggés van Csányi Sándor bankár gazdagodása és a miniszterelnök urizálása mögött? Ez is egy kérdés” - elmélkedett a Jobbik elnöke. Jakab Péter teljesen komolyan gondolja azt, hogy Orbán Viktornak börtönbe kell kerülnie. Erről is beszélt a 24.hu-nak adott interjúban.