Bűnügy

Disznóölő pisztollyal végzett kétéves fiával, majd pizzázni hívta másik gyermekét a zákányi cigány (fotók)

Megölte kétéves gyermekét egy férfi pénteken, a Somogy vármegyei Zákányban, majd magával is végezni akart. Az esetre hétfőn derült fény, azóta azonban újabb megdöbbentő részletek kerültek nyilvánosságra a kegyetlen gyermekgyilkosságról.


Bűnügyi őrizetben a ságvári álrendőrök

Az elkövetők civil ruhás zsaruknak adták ki magukat, és fiatalokkal szemben szabtak ki „helyszíni bírságot” - írja a Privátkopó bűnügyi portál.


Döbbenetes! Hat bokszolóból álló „kiccsalád” verte össze a magyar olimpikon rokkantnyugdíjas édesapját

Tragikus hírt osztott meg Dudás Miklós szerdai Facebook-bejegyzésében. A világbajnok kajakozó szerint tönkretették a családját, amikor édesapjára hat bokszoló támadt rá, és életveszélyesen bántalmazták.


Szabadságvesztés büntetést indítványozott az ügyészség a kisfiút felrúgó karate edzővel szemben

A Szolnoki Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a volt karate edző, Agócs Tiborral szemben - írja a Privátkopó bűnügyi portál. A férfi idén nyáron egy gyerektáborban felrúgta a rábízott 8 éves kisfiút.


Idegesítette a gyereksírás az úgynevezett apát, földhöz vágta az öthónapos kislányát

Csütörtökön, hajnalban meghalt az az öthónapos békési csecsemő, akit az édesapja bántalmazott, amíg az édesanyja a gyerek ikertestvérét kórházba vitte - írja a Privátkopó bűnügyi portál.


Tagadta a bűnösségét a kisgyereket felrúgó karateedző

Tagadta a bűnösségét Agócs Tibor karateedző, aki július 11-én felrúgott egy hétéves fiút a szolnoki kalandparkban. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség közölte: „a gyanúsított nem ismerte el a bűnösségét a folytatólagos kihallgatása során.”


Csalással vádolják a tatabányai kórház frissen kinevezett igazgatóját

Társtettesként elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt 2020-ban emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség Dr. Virág József orvos ellen, akit Pintér Sándor belügyminiszter július közepén a tatabányai kórház igazgatójának nevezett ki.


Áramütés egy ráckevei gyümölcsösben: meghalt két ember

Egyelőre tisztázatlan okból ért áramütés több embert egy ráckevei gyümölcsösben pénteken, délután. Ketten meghaltak, két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyeben sérült férfit pedig a helyszínen elláttak.