Bűnügy

Áramütés egy ráckevei gyümölcsösben: meghalt két ember

Egyelőre tisztázatlan okból ért áramütés több embert egy ráckevei gyümölcsösben pénteken, délután. Ketten meghaltak, két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyeben sérült férfit pedig a helyszínen elláttak.


Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos

Szombaton, délután egy fának csapódott és - párjával együtt - meghalt a korábbi MMA-harcos, Eb-bronzérmes Stétz Dániel. A testépítő a hírek szerint hosszú előzésbe kezdett luxusautójával, amelyet már nem tudott befejezni, mert elé kanyarodott egy teljesen szabályosan haladó idős nő. A nagymama később belehalt sérüléseibe, a vele utazó unokája életéért még mindig küzdenek.


Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Az egyik legnagyobb és legerősebb maffiacsoport, az olasz ’Ndrangheta budapesti tevékenysége során is előkerült a fővárosi számlagyárügy főszereplőjének, dr. Vig Mórnak a neve. Az ex-ügyvéd egy olyan vállalkozásnak volt ugyanis a vezérigazgatója és részvényese, amely összefonódott az olasz bűnszervezet egyik magyarországi cégével - írja a Magyar Nemzet.


1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

Zaklatás miatt vádat emelt a kecskeméti ügyészség egy nővel szemben, aki egy év alatt - három telefonszámról - összesen 1573-szor hívta fel az anyját védő ügyvédet, és még 769 sms-t is küldött neki - derül ki az ügyészség közleményéből.


Tömegesen estek neki a rendőröknek a kerepesi cigányok

Többtucatnyi ember próbált megakadályozni egy rendőri intézkedést Kerepesen. A lakosok hangosan kiabálni, majd dulakodni kezdtek. A rendet végül csaknem egytucatnyi rendőrnek sikerült helyreállítani. A mentők három ember szállítottak kórházba - írja a Privátkopó bűnügyi portál.


Kalányoséknak megint jobban sikerült a névadás, mint a gyereknevelés

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kalányos Sebastian Lucsiánó ügyében.


Debrecenben bujkált a veszélyes svájci bűnöző

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Célkörözési Osztálya talált rá a 29 éves férfira, aki 5 és fél éves börtönbüntetése miatt szökött meg a svájci hatóságok elől.


Hazudott a gyermekorvos a vitaminhiányban elhunyt gyermek ügyében, egy évre eltilthatják

Hamis tanúzás vádjával áll bíróság elé a budapesti gyermekorvos, aki a vád szerint állításával ellentétben nem adott K-vitamint egy újszülöttnek, aki később vitamin-hiányba hunyt el - írja az rtl.hu. A 2013-ban elhunyt csecsemő ügyében évekig tartottak a perek, a szülőket végül 2020 júniusában felfüggesztett börtönre ítélték.