Bűnügy

Vádat emeltek egy veszprémi tanítónő ellen, aki megalázta és megütötte a gyerekeket

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség egy 56 éves tanítónő ellen, miután többször is bántalmazta a rábízott gyerekeket. A vádhatóság felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.


Rács mögött tölti a nyarat a végrehajtók korrupt elnöke, Schadl György - egy gyanúsított viszont kisétálhatott a börtönből

90 nappal meghosszabbították a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnöke és egy társa letartóztatását - közölte a Fővárosi Törvényszék. Az ügyben tartott ülés eredményeként Schadl György augusztus 8-ig letartóztatásban marad.


Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen, mivel 2022. május 2-án, hajnali 2 órakor bejelentés érkezett arról, hogy egy vécsi parkolóban leállított autóbuszt elloptak - írja a Privatkopo.info.


Újabb bajai drogdíler csuklóján kattant a bilincs

A bajai rendőrök elfogtak egy 52 éves mohácsi férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, aki feltehetőleg tagja egy dílerekből álló bajai bandának.

„Védjük meg a gyerekeket”: 56 éves fideszes politikus követett el szexuális visszaélést egy 13 éves diáklánnyal szemben

Egy Pest megyei általános iskola egyik tanára szexuális visszaélést követett el az egyik 13 éves diáklánnyal szemben. A rendőrség bűncselekmény elkövetésével gyanúsította meg a pedofil „férfit”.


Legalja: adománygyűjtő pontba tört be

A vásárosnaményi rendőrök a bejelentést követően néhány percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek - írja a Privatkopo.info bűnügyi hírportál.


Álnéven írattak fel altatókat és nyugtatókat

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével három nőt és egy férfit gyanúsítanak. Mind a négyük ellen gyógyszerhamisítás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.


Az „ultrafüggetlen” Polt Péter szerint a folytatólagosan korrupciós pénzeket elfogadó Völner Pál törvényesen van szabadlábon

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője még január 23-án intézett írásbeli kérdést Polt Péterhez. Egyebek mellett arra volt kíváncsi, vajon miért nem tartóztatták még le a korrupcióval gyanúsított egykori államtitkárt, Völner Pált ugyanabban az ügyben, amiben a szintén gyanúsított bírósági végrahajtói kar elnök elnökét, Schadl Györgyöt igen.