Bűnügy

Schadl Györgynek sem volt könnyű az élete: amiatt aggódott, hogy a nyaraló-felújítás nem jön ki százmillióból

A vádpontok egyike egy jogellenes használatba vételi engedély kiadása Schadlék nyaralója számára. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke nyaralót vett magának és feleségének, Schadlné Baranyai Helgának és alaposan átalakították azt. Részletek a leplezett eszközzel készített lehallgatások jegyzőkönyvéből.


Völner arról beszélt a feleségének, hogy „tudna olyat mondani, amitől meginogna pár ember széke”

Exkluzív hanganyag jutott a Blikk birtokába: a felvételeken többek között az hallható, hogy hogyan beszéltek egymás között a Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkár, illetve a Schadl György, a bírósági végrehajtói kar elnöke nevével fémjelzett korrupciós ügy vádlottjai.


Elutasította a bíróság Herczeg Zoltán fellebbezését, az ünnepekre is letartóztatásban marad

Hiába fellebbezett szabadlábra helyezésért Herczeg Zoltán, a Fővárosi Törvényszék szóvivője azt közölte, hogy a bíróság helybenhagyta azt az a döntést, amely szerint szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének a veszélye miatt 2023. február 23-ig meghosszabbította az októberben letartóztatott divattervező letartóztatását.


Rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy cserbenhagyó Balatonalmádiban

Balesetet okozott, majd később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap, este.


Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték Szilágyi István fiát a színművész megölése miatt

Helybenhagyta az első fokú bíróság döntését, és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki 2000 májusában kalapáccsal agyonverte édesapját. A bírósági közlemény nem nevezte meg, de az áldozat Szilágyi István színművész.


„Hála”: arcon fejelte a rendőrt egy szír betolakodó

Elrendelte egy rendőrre támadó külföldi letartóztatását a Debreceni Járásbíróság, pénteken - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.


Beismerő vallomást tett az Országos Roma Önkormányzat korrupt elnöke, megszűntették a letartóztatását - a helyettese dobta fel

2023. január elejéig tartott volna Agócs János letartóztatása, de a gyanú szerint az Országos Roma Önkormányzat elnöki posztját 30 millióért áruba bocsátó vezető nincs már rács mögött: miután „teljes körű, beismerő vallomást tett”, szabadlábra helyezték, ő pedig rögtön szabadságra is ment.


Kutyasétáltatásnak indult, súlyos testi sértés lett belőle

A Budapest XVI. kerületi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy kapával két férfit és egy kutyát is bántalmazott a fővárosban.