Sport

A lekurvaanyázott gyerekek szülei a mocskosul káromkodó Véber György mögé álltak - állítja ő

Csak azért, hogy hangulatba kerüljünk, először is idézzük fel, hogyan insturálta az Újpest 19 éveseket - vagy fiatalabbakat - játszató utánpótláscsapatát Véber György októberben:


Ha győznek, ha veszítenek, egy biztos: a japánok eltakarítanak maguk után

Ahogy a legutóbbi világbajnokságon, úgy a mostanin is rácsodálkozott a világ egy része, hogy a japán szurkolók eltakarítottak maguk után a stadionban, de még a válogatott játékosai is makulátlanul tisztán hagyták ott az öltözőjüket és még origami figurákat is hagytak maguk után.


Liu testvérek: „a szövetségnek a mai napig sincs kidolgozott szakmai terve erre az olimpiai ciklusra”

„A bizalomvesztés és a bizonytalanság miatt döntöttük el, hogy országot váltunk - úgy határoztunk Ádóval, ha a magyar szövetség ragaszkodik a költségek megfizetéséhez, akkor mi magunk álljuk. Még akkor is, ha nem értünk egyet vele, és ha a rövid pályás gyorskorcsolyázás nemzetközi történetében sincs példa hasonlóra”- mondta a Nemzeti Sportnak Liu Shaolin Sándor, aki testvérével, Liu Shaoanggal közösen adott interjút a lapnak.


Huszti Szabolcs: „ez a vergődés elfogadhatatlan, elég mélyen bele kell nyúlni a keretbe”

Az Újpest - megérdemelten, jó játékkal - 2-1-re legyőzte a MOL Fehérvárt a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) hétközi fordulójában, amelyet követően a vendégek mestere, Huszti Szabolcs markáns nyilatkozatot adott.


Jobban akarta a győzelmet az Újpest, kikapott a Fehérvár

A szerdai játéknapot lezáró mérkőzésen, Újpesten az a Mol Fehérvár FC lépett pályára, amely önbizalmat szerezhetett a vasárnapi Ferencváros elleni 2-2-es bajnokiból - ellenben az Újpest előző mérkőzései nem sikerültek igazán jól. Talán ennek volt köszönhető, hogy a házigazda sokkal agresszívabb volt az összecsapás első részében.


Kiakadt az Újpest csapatkapitánya az újabb szégyenletes vereség után

A lila-fehérek csapatkapitánya, Csongvai Áron szerint semmi nem működött Zalaegerszegen és hiába tudják, mi a legfőbb gond, nem tudnak rajta változtatni. Ez viszont már edzői problémákat is felvethet.


Üres az államkassza: a Magyar Jégkorong Szövetség nem kapja meg a kormánygaranciát a vb-rendezéshez

A magyar-szlovén közös pályázat a 2023-as A-csoportos világbajnokság megrendezésére nem kapja meg a szükséges állami garanciát, így - amennyiben a nemzetközi szövetség (IIHF) ragaszkodik ehhez a feltételhez - a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) kénytelen elállni a kandidálástól.


Felakasztott Putyint ábrázoló gigantikus drapériával nyilvánított véleményt az egyik lengyel focicsapat keménymagja

A Lech Poznan Lengyelország egyik legnépszerűbb csapata, jelenleg vezeti is a bajnokságot az országban, hat fordulóval a szezon vége előtt. 40 ezres stadionjuk van. Most szombaton a középmezőnyhöz tartozó Legia Warszawa volt az ellenfelük.