Sport

„Csercseszov egy paraszt”

Nem mindenki szereti a Fradi új edzőjét. Interjút adott a korábbi boksz világbajnok, Grigorij Drozd, amiben keresetlen szavakkal illette a Ferencváros nemrég kinevezett orosz szakvezetőjét.


Sokba kerül az országnak Orbán és Mészáros szotyizgatása: 10 év alatt 70 milliárd forintot „tereltek” a felcsúti „futballba”

Nagyon jó hírek érkeztek a felcsúti székhelyű Puskás Akadémia FC háza tájáról. Egyrészt Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó kedvenc csapata megérkezett Dél-Spanyolországba, ahol egy edzőtábor keretében felkészül a tavaszi szezonra. A focicsapat honlapjára pedig fel is raktak egy kis videót „Belaktuk” Marbellát címmel. 


A szándék továbbra is él az Újpest FC megvétele iránt - a szerződés aláírására még várni kell

Jó ideje témát jelent az Újpest FC eladása, aki kicsit is benne van a magyar futballban, tisztában van vele, hetek, hónapok, sőt évek óta felvetődik, hogy a futballcsapatot működtető gazdasági társaságban 2011 októberében 95 százalékos tulajdonrészt vásároló Roderick Duchatelet megválik az egyre mélyebbre süllyedő klubtól.


Csercseszov: „a munka nálam többet ér a tehetségnél”

Az 1975-ben a KEK-döntőbe menetelő csapat és a néhány éve a CSZKA Moszkva ellen idegenben remek hangulatot teremtő szurkolótábort emelte ki a Ferencváros kapcsán Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar bajnok új vezetőedzője, akit a fradi.hu idézett a hétfői vezetőedzői kinevezése után.


Németh és Cseke strómanként vehetik meg a taszári volt légibázist és az arra „kapcsolt áruként” ráakasztott újpesti futballklubot

A Nemzeti Sport újpesti forrásai szerint egy több üzletágban érdekelt magyar befektetői páros, Cseke István és Németh János tárgyal Roderick Duchatelet-vel a klub megvételéről. Értesülésünkre Móring József Attila (KDNP-s országgyűlési képviselő - a szerk.) úgy reagált, sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretné.” Ez az információ jelent meg tegnap a majdnem mindig jól értesült sportnapilap online oldalán. A cégnyilvántartás szerint Németh és Cseke túlzással sem sorolható a hazai gazdasági élet nagyágyúi közé. Korábbi cégeik többsége - csekély árbevétel mellett - a felszámolás vagy a kényszertörlés sorsára jutottak. Jelenlegi vállalkozásuk, a Németh és Cseke Kft. 2018-ban történt megalapítása óta mintegy 1 milliárd 500 millió forint nettó árbevétel mellett 20 millió 774 ezer forint adózott nyereséget ért el. Összesen. Honnan hát a pénz az Újpest FC. többmilliárdos vételárára?


Roderick Duchatelet hamarosan távozhat Újpestről - meg az összekukázott „futballistái” is

Szombaton hosszú idő után először rendeztek ismét szurkolói teremfoci-tornát az újpesti fanatikusok, ahol egy nagy bejelentésre is sor került, miszerint hamarosan távozhat a lila-fehér klub jelenlegi belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet.


„Én vagyok az egyik úszófiú, akit Turi György a WC-ben megvert"

Orsovai Péter, becenevén „Orso" néhány nappal ezelőtt kereste meg az Origot, hogy elmesélje, milyen volt a nyolcvanas években  a Budapesti Spartacusban Turi György tanítványának lenni.


Ideje lenne kitakarítani az áporodott mocskot az uszodákból

„Megindító” interjút adott Turi György a 24.hu-nak, amelyben többször, többféleképpen elmondta, mennyire imádták a sportolói. Néhányan azonban az elmúlt napokban nem épp erre utaltak, sőt. Persze, nem most kezdődött ez az undorító vizes történet, még csak nem is Szepesi Nikinél, aki először állt elő azzal, hogy Turi verte őt. Sokkal előbb.