Sport

Büszkén reklámozza a Fradi új mezét a DK-s Gréczy Zsolt

„Engem is az a megtiszteltetés ért - más ismert személyek között -, hogy a Ferencváros felkért, hogy a mai hivatalos premieren mutassam be a csapat új mezét” - posztolta büszkén közösségi oldalára a DK-s Gréczy Zsolt.


Bartosz Grzelak az Újpest FC új vezetőedzője

Az Újpest FC hivatalos bejelentése szerint a korábban a Fehérvárt irányító Bartosz Grzelak lett a csapat új vezetőedzője. 


Csúnyán veszteséges volt a Fradi tavaly

Hiába a Ferencvárosnak van a legnagyobb költségvetése a bajnokságban, a jelek szerint még az a közel 16,5 milliárd forint sem volt elég mindenre, ami befolyt tavaly a csapat mögött álló cég kasszájába. Öt év után ugyanis ismét veszteséges volt (nem is kicsit) az FTC Labdarúgó Kft., miután az összes bevétel megcsappant az előző évhez képest.


Sikeredző veheti át az Újpest irányítását

Felbontotta szerződését a Sabab al-Ahlival Marko Nikolics, a Fehérvár korábbi vezetőedzője, aki sajtóhírek szerint visszatérhet az NB I-be, mégpedig az Újpest kispadjára, amely nagy átalakuláson megy keresztül.


Újpesten megkezdték a játékoskeret átalakítását

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az évad végén megválik öt játékosától.


Dárdai Pál távozik a Herthától

Dárdai Pál a szezon után távozik a német másodosztályban szereplő Hertha BSC-től. A magyar edző erről a csapat utolsó hazai mérkőzése után, az 1. FC Kaiserslautern elleni 3-1-es győzelmet követően beszélt a német köztévének.


Székenként több mint 2 millióért kap új lelátót egy ötödosztályú magyar futballcsapat

Új lelátót és öltözőt kap a megyei másodosztályban (vagyis összességében a magyar futball ötödosztályában) játszó esztári Blondy FC, a kivitelezés összege azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. A 76 ülőhellyel rendelkező könnyűszerkezetes létesítmény bruttó 172,5 millió forintos ajánlattal kerül kivitelezésre. Ez azt jelenti, hogy székenként több mint bruttó 2 millió forintba kerül az épület.


A sportközgazdász szerint az Újpest költségvetésben utolérheti a Ferencvárost

Súlyos tízmilliárdokba fog kerülni az Újpest adásvételét április végéig véglegesítő Mol számára, hogy a labdarúgó NB I-ben évek óta szenvedő csapatból stabilan dobogós, nemzetközi kupaszereplő együttest faragjon - derül ki Muszbek Mihály elemzéséből.