Sport

Egymilliárd forintot osztanak szét a válogatott játékosai között az Eb-kijutásért, Rossiék több mint félmilliárdot vihetnek haza

Anyagilag is jövedelmező, hogy a válogatott kijutott a 2024-es Európa-bajnokságra, a kvalifikációért a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ugyanis 9,5 millió eurót - átszámítva 3,6 milliárd forintot - kap az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA).


Mert megérdemli: Szoboszlai Dominik megmutatta méregdrága luxusautóját, többmilliárdos fizetéséből bőven telik rá

Szoboszlai Dominik az Instagramra általában csak focizáskor és sportoláskor készült képeket posztol, de nemrég a 24 óráig elérhető Insta-storyjába feltöltött néhány felvételt az új luxusautójáról is. 


GTC Téli Kupa gokart tehetségkutató verseny a G1 Asia Gokart Centerben vasárnap

Vasárnap, a G1 Asia Gokart Centerben rendezik a GTC Téli Kupa első fordulóját, amelyre a szervezők kezdő, a gokartversenyzés iránt érdeklődő fiatalokat várnak.


Tízmilliókat emészthet fel, hogy bizonyítsa ártatlanságát Kenderesi Tamás úszó

Közel negyvenmillió forintba kerül a doppingbotrányba keveredett Kenderesi Tamásnak, hogy bizonyítsa igazát a lausanne-i székhelyű Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) előtt. Az összeg felét a Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) fedezi.


A szépkorú Don MacAdam lett a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége a szezon végéig a 73 éves, kanadai Don MacAdamet nevezte ki a férfi válogatott szövetségi kapitányának.


Döbbenetes videó: 330-nál ájult el az F1-es pilóta

Elképesztő videó került elő Lance Strollról, a felvételen ugyanis látszik, hogy a kanadai pilóta valóban elvesztette az eszméletét a Katari Nagydíjon. A pilóták borzasztó állapotát látva az FIA igyekszik mindent megtenni a hasonló helyzetek elkerüléséért.


Jövő hét végén: GTC Gokart Kupa, Visonta!

A jövő hét végén (szeptember 29-30., azaz pénteken és szombaton) rendezik meg a GTC Hungary gokart kupasorozatának 7. fordulóját Visontán, a Black Star Speedway versenypályán.


Vasárnap Palóc Ring SWS Bajnokság Patvarcon - ott a helyed!

Június 11-én, vasárnap kerül megrendezésre a Palóc Ring Sodi World Series (SWS) Bajnokságának 4. versenynapja. A nevezők között van Szabó Levente, aki a tavalyi SWS Világdöntőjének 3. helyezettje lett, Párizsban.