Sport

Az NB I egyik legjobb kapusa Újpestre tart

Sajtóhírek szerint már át is esett a klubváltásokkor kötelező orvosi vizsgálatokon, így célegyenesébe ért a mezőkövesdi kapus, Riccardo Piscitelli Újpestre szerződése.


Dárdai Pál lehet nyártól az Újpest FC vezetőedzője

Rövid időn belül már második alkalommal merül fel Dárdai Pál neve, mint az Újpest FC következő vezetőedzője. Már az új tulajdonoshoz, a MOL-hoz közel álló személyek is megerősítették, hogy tervben van a magyar szakember szerződtetése.


Meghalt a kislány (is), aki a vasárnapi raliversenyen megsérült

Ötre emelkedett a hétvégi raliverseny halálos áldozatainak száma. Kedden délelőtt meghalt az a kislány, aki súlyos sérüléseket szenvedett a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rally versenyen történt balesetben - közölte a Facebookon a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke.


Szujó azt állítja, rendben voltak az Esztergom-Nyerges Rally biztonsági tervei

Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke hétfőn elmondta a Hír TV Radar című műsorában, hogy szerinte alapjaiban kell újragondolni a magyarországi raliversenyek megrendezését és lebonyolítását. Kérdés: eddig miért nem gondolták újra, miért kellett megvárni egy tömegszerencsétlenség bekövetkezését?


A Mol 6,2 milliárd forintot fizet az Újpest FC-ért

Miután tavaly nyáron otthagyta Székesfehérvárt, az Újpestet vásárolja meg a Mol Vagyonkezelő Zrt., ezzel Orbán Viktor gyermekkori kedvenc csapata is a NER futballbirodalmának része lesz. Az együttest működtető gazdasági társaság, az Újpest 1885 Futball Kft. árát ugyan nem közölték a felek, lapinformációk szerint a MOL 6,2 milliárdot forintot fizet a belga Roderick Duchatelet érdekeltségi körébe tartozó cégért.


Mészöly Géza: „Maximum 2-3 év alatt az Újpestnek a Ferencváros mellé-fölé oda kell érni”

Az Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza több érdekes témáról is beszélt az M4 Sport hétfő esti Góóól!2 című műsorában. A tréner legizgalmasabb mondatait az alábbiakban gyűjtöttük össze.


Kirúgták Hosszú Katinka volt edzőjét egy 15 éves lánynak írt üzenet miatt

Egy fiatal lánynak írt üzenet miatt a Bajai Spartacus klub harminchárom év után megvált Pass Ferenctől, aki a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nevelőedzője volt.


Lötyögés a semmibe: rommá verte a Fradi az Újpestet

A bajnoki címvédő Ferencváros vasárnap lépett pályára az ellen az Újpest ellen, amely nemrég váltott tulajdonost, és került a Mol kezébe. Végül meglepően sima mérkőzés lett a már csupán nevében magyar derbi.