Sport

Vasárnap Palóc Ring SWS Bajnokság Patvarcon - ott a helyed!

Június 11-én, vasárnap kerül megrendezésre a Palóc Ring Sodi World Series (SWS) Bajnokságának 4. versenynapja. A nevezők között van Szabó Levente, aki a tavalyi SWS Világdöntőjének 3. helyezettje lett, Párizsban.


Szombaton GTC Regionális Tehetségkutató Bérgokart Kupa Százhalombattán

2023. június 10-én, szombaton, 9 órai kezdéssel rendezik meg a Gokart Talent Cup (GTC) Regionális Tehetségkutató Bérgokart Kupa második fordulóját. A helyszín: Batta Ring, Százhalombatta.


Harmadszor is nagy volt a kabát: a magyar jégkorong-válogatott ezúttal is kiesett a világelitből

Hétfőn este lejátszotta a kiesésről döntő utolsó csoportmeccsét Magyarország - ellenfele Ausztria volt -, amely előtt egyszerű volt a képlet: amelyik csapat nyer, bent marad az A csoportban, amelyik veszít, kiesik.


Az év vicce: az Újpest vezetőedzője garanciát szeretne a belga „lomistól” a minőségi játékosokra

A labdarúgó NB I-ben vasárnap rendezett Újpest-Kecskemét (3-0) mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a hazaiak vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics már a következő idényt is érintette nyilatkozatában. Minőségi játékosokról álmodozott szegény feje…


„Önkény, haszonlesés, fejétől bűzlő hal” - beleszálltak a fehérvári ultrák Orbán Viktor oligarchájába, Garancsi Istvánba, aki az Újpest FC felé kacsintgat

Orbán Viktor kebelbarátjába, a székesfehérvári futballklubot fenntartó és működtető oligarchába, Garancsi Istvánba is keményen beleszálltak a Mol Fehérvár szurkolói kedden, a Facebookon. Az RBD Ultras (Red-Blue, piros-kék, a csapat színei) annak apropóján adott ki közleményt, hogy két fordulóval az élvonalbeli bajnokság vége előtt a fehérvári futballcsapat az utolsó előtti, kieső helyen áll 31 ponttal, kétpontos hátrányban a bennmaradó helyen lévő Honvéd FC mögött.


Szombaton GTC Regionális Tehetségkutató Bérgokart Kupa Százhalombattán

Szombaton, délelőtt 9 órakor veszi kezdetét a Gokart Talent Cup (GTC) regionális tehetségkutatója Százhalombattán, a Batta Ringen. A szervezők olyan fiatalok jelentkezését várják, akik célja, hogy sikeres, profi gokartversenyzők legyenek.


Lezüllesztés: a fideszes polgármester szerint tragikus helyzetben a fehérvári labdarúgás

Már csak három forduló van hátra az NB I-ből, a szebb napokat látott Mol Fehérvár FC pedig az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen áll. A csapat teljesen szétesett, demoralizált társaság benyomását kelti.


Az FTC történetének legnagyobb bravúrja után távozik a női kézicsapat edzője, Elek Gábor

Történetének egyik legnagyobb sikerét érte el, egyben legnagyobb egyedi bravúrmeccsét nyerte meg a Ferencváros női kézilabdacsapata vasárnap: a francia Metz ellen hazai pályán korábban hat góllal kaptak ki a BL-negyeddöntő első körében, de a visszavágón idegenben most héttel győztek. Ez önmagában is óriási bravúr, de a csapat ráadásul még sohasem jutott be a BL final four-jába, amióta ilyen a BL lebonyolítása.