Média

14 év után a TV2-n tér vissza a nyakig elfideszesedett Győzike show-ja

Úgy tűnik, tényleg nem véletlenül tűnt fel Gáspár „Győzike” Győző a kormány közösségimédiás reklámarcaként az utóbbi két évben: kiderült, hogy a kormány bulvártévéjében, a TV2-n indítja újra reality tévés karrierjét az ősztől.

Két összeillő ember

2005-ben az RTL itthon akkor újítónak számító családi ordibálós realityje tette mainstream médiafigurává az addig a Romantic együttes révén csak énekelni és táncolni nem tudó „énekesként” ismert Gáspár Győzőt, aki öt évig jelent meg szinte minden héten a csatornán a családjával együtt, ám az időközben főállású hírességé lett Gáspár 14 év után a konkurens TV2-n tér vissza a Győzike show-val.

A felvételek nyáron lesznek, az új évad, amelynek részei naponta jelentkeznek, ősszel kerül adásba.

A hírek szerint Gáspár Győző és felesége, Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna.

Gáspár 2022-ben kezdett el feltűnni fideszes eseményeken, az év őszén már azt nyilatkozta, hogy „Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”

2023 januárjában pedig felvételt nyert a pártba.