Média

„Ez egy élhetetlen ország!” - keményen beszólt egy betelefonáló az RTL Reggeliben, le is állították a műsorvezetők

„Ön követné a párját külföldre?” - ez volt az RTL Reggeli című műsorának vitatémája. A stúdióban Rubint Rella és Karsai Zita mondták el, hogyan élték meg a külföldi életet. De aztán jött egy őszinte hang, ami megzavarta a parttalan locsogást.

Csak a semmitmondó fecsegés - ez ma az úgynevezett televíziózás

Rella már három országba is követte futballista párját, volt azonban olyan úticél is, amire kategorikusan nemet mondott. Karsai Zita a kompromisszumok fontosságáról és különböző élethelyzetekről mesélt. Szerintük sok minden befolyásolja a kiköltözést, mert a szerelem csak egy dolog. Sokat számít, hogy milyen ajánlatot kapnak, milyen körülmények közé mennek, milyen segítséget kaphatnak.

A műsorban lehetőség volt arra is, hogy a hallgatók betelefonáljanak. Egyikük, Mária ellentmondást nem tűrően elmondta véleményét. Folyamatosan sorolta az indokait, amit végül az úgynevezett műsorvezetők - a szólásszabadság jegyében - leállítottak.

Mária azt üzente, hogy aki teheti, menjen el Magyarországról, mert ez egy „élhetetlen ország, maffiakormányunk van, élhetetlen gazdaságban vagyunk”.