Média

Ő Delhusa Gjon 43 évvel fiatalabb párja

A 69 éves Delhusa Gjon nyolc éve alkot egy párt a nála 43 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Fannit mindig vonzották az idősebb férfiak

Azóta megenyhültek, látják, hogy lányuk megtalálta a helyét, boldog a 69 éves híresség oldalán.  

Fanni 16 éves volt, amikor látta Delhusát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Utánanézett, ki ő, majd levelet írt neki, amire az énekes válaszolt. Két évig csak levélben érintkeztek, akkor találkoztak csak személyesen, amikor Gjoni Győrben koncertezett, ahol a lány a szüleivel élt. A fellépés után sokáig beszélgettek, majd minden maradt a régiben, tovább leveleztek. 

Változást az hozott, hogy Fanni elhívta a sztárt, lépjen fel az érettségije utáni bálon: az énekes igent mondott azzal a feltétellel, hogy Fanni meglátogatja Budapesten. A látogatás után a kölcsönös vonzódásból szimpátia, majd szerelem lett - mesélte Fanni a Story magazinnak.

- Tudtam, nem vennék jó néven, hogy a kislányuk egy nála negyvenhárom évvel idősebb emberrel, zenésszel, elvált, többgyerekes férfival van együtt - vallotta be a 26 éves nő. 

Csak akkor árulta el nekik, amikor 18 évesen összepakolta a ruháit, a könyveit, és az ajtóban búcsúzkodott tőlük. A szülei szóhoz sem jutottak, közölték, ha nem szakít meg azonnal minden kapcsolatot Delhusával, őket többé nem látja, többet ne is menjen haza. Az édesanyja egy évig tartotta magát ehhez, de az édesapja kemény, konok ember, csak nemrégiben enyhült meg. 

- Ma már leülnek egy asztalhoz, és jókat tudnak beszélgetni - magyarázta Fanni, aki bevallotta, hogy mindig vonzották az idősebb férfiak, a párjai is jóval idősebbek voltak nála.