Sport

Lázár János utasítására bontották fel a szponzorációs szerződést a Fradi női kézicsapatával

Nem kommentálta - a sajtó megkereséseire pedig nem reagál - Kubatov Gábor, mióta az Építési és Közlekedési Minisztérium közölte, hogy Lázár János személyes utasítására bontotta fel a tárcához tartozó cég a Fradi női kézilabdacsapatával a szponzorációs szerződést. Az RTL Híradója hiába kereste a klubot, az nem válaszolt arra a kérdésre, hogy jogi útra terelik-e az ügyet, ahogy Kubatov korábban jelezte.

 

Lázár nem volt tekintettel Kubatovra

Indulatos Facebook-posztban számolt be kedden arról Kubatov Gábor, hogy az állami tulajdonú Mahart Passnave Kft. váratlanul bejelentette: nem szponzorálja tovább a Fradi női kézicsapatát.

A lépést a csapat eredménytelenségével indokolták, ami a Ferencváros vezetője szerint „vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív”.

Kubatov szerint a Lázár minisztériumához tartózó cég „döntéshozói tájékozatlanok, és döntésükkel - vagyis hogy nem szponzorálnak tovább - ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését.”

Azóta, hogy kiderült: Lázár személyes utasítására szakított a társaság a zöld-fehér kézilabdás lányokkal, Kubatov elcsendesült.