Média

„Orosz Barbara nem szokott a magánéletéről beszélni”, ezért rejtegeti az állítólagos francia vőlegényét - titkos lovagját, Kovács Zoltán államtitkárt viszont szemrebbenés nélkül kibeszélte az ismerőseinek

Hónapok óta haknizik a médiában az állítólagos „vőlegényével” Orosz Barbara, a TV2 Mokka korosodó műsorvezetője. Tavaly december közepén odáig fajultak a dolgok, hogy a szexchatelés koronázatlan királynője telekürtölte a sajtót azzal, hogy francia szerelme eljegyezte. „Az esküvőt márciusban tartják majd, de egyelőre többet nem árult el a terveikről” - írta az Origo. Orosz titokzatos párja olyan, mint Columbo felesége: senki sem látta, de mindenki beszél róla.

„Orosz Barbara nem szokott a magánéletéről beszélni, csak annyit lehet tudni róla, hogy nagyjából egy éve van együtt francia szerelmével” - tájékoztatott a jobboldali hírportál, ami persze nem igaz, mert a családos férfiakhoz vonzódó nő korábban - némi túlzással - már azt is kiposztolta, ha sikerült felébrednie és elcsoszognia a wc-re.

A Facebookon közszemlére bocsátotta azt a fotót is, amely egy olyan vadászaton készült, amelyen jelen volt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár és Bánki Erik, a Fidesz frakcióvezető-helyettese is. Az is tény, hogy - nyilván a magánélete maximális védelmében - nem osztotta meg követőivel azt a képet, amelyen összeölelkezve látható a nős, kétgyermekes államtitkárral.

De azért nem vitte túlzásba a diszkréciót az „okos” Barbi.

„A vadászaton megbeszéltük, hogy szeretők leszünk. Azt mondta, kb. egy éve babonáztam meg, azóta nagyon oda kell figyelnie magára, hogy ezt mások ne vegyék észre” - írta egyik ismerősének a TV2 „sztárja” a kartali pufogtatós hétvégével kapcsolatban.

És valóban. Az elvi döntést nem sokkal később már tett követte. Az alábbi sms-váltásokat nem lehet félreérteni.

Kovács Zoltán: De konspirálnunk kell…

Orosz Barbara: Igen, határozottan.

Kovács Zoltán: Első ötlet… Szombaton Zircre megyek… Hat körül el tudok szabadulni… De másnap reggel Uzsán kell lennem.

Orosz Barbara: Tetszik!

Kovács Zoltán: Nálad?

Orosz Barbara: Hol máshol?

Kovács Zoltán: Barbi okos…

Orosz Barbara: Is. Azért érdekelne, mi lett volna a 2. terv, ha ezt nem okézom le azonnal.”

„Velem minden nő jóban akar lenni, nehogy vigyem a fasziját”

„Sokáig egyedül éltem, egymagának nem olyan szívesen főz az ember. Úgy voltam vele, hogyha megérkezik az igazi nagy szerelem az életembe, akkor azonnal megcsináltatom a konyhát és megtanulok főzni” - magyarázta néhány hónapja az egyik bulvárportálnak, ami arra enged következtetni, hogy bár nagy volt a vonzalom Kovács államtitkárral, a férfi mégsem hagyott mély nyomokat benne.

„Okos” Barbi mindenesetre gőzerővel tanulja a francia nyelvet (mármint azt a részét, amit még nem tud). Valószínűleg úgy „okoskodik”, jobb, ha ő sajátítja el a francia nyelvet, mintha az állítólagos vőlegénye tanulna meg magyarul. Ugyanis akkor a férfi képes lenne elolvasni a magyarországi bulvármédiában korábban napvilágot látott cikkeket. Abból pedig akár komolyabb bonyodalom is származhatna…

Jaj, nagyon izgulunk! Mikor lesz már végre március?

Addig is: csemegézzünk Barbi szöveges üzeneteiből, amelyekben az egyik közeli ismerősének áradozott Kovács Zoltán államtitkárral folytatott titkos viszonyáról: