Média

Alekosz szerint hazudott a drogbotrányba keveredett sztárénekesnő menedzsere

A rajongókon kívül már a hazai sztárvilágot is foglalkoztatja az a hír, miszerint egy magyar énekesnőt nemrég rendőri kísérettel vittek kórházba a lakásából. A sokkoló hírről elsőként a Blikk számolt be, információik szerint még drogkereső kutyákat is alkalmaztak a helyszínen, hiszen felmerült a drogfogyasztás gyanúja.

Ugyan még nem erősítette meg a sztárvilág egyik tagja sem, hogy pontosan kiről van szó, a Blikk úgy tudja, mégis felismerték az énekesnőt (a pletykák szerint T. Andit). Egy szemtanú a következőt állítja:

„Rögtön felismertem. Az is azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták, ugyanis mindkét alkarját kötés borította” - fogalmazott a lapnak.

Az eset már a sztárvilágot is foglalkoztatja. Baukó Éva például ezt a megjegyzést fűzte hozzá:

„Ha kokainozol és iszol, akkor egyenlő azzal, hogy szerepelsz is a médiában.”

Most Alekosz is megszólalt, aki kemény szavakat intézett az énekesnő menedzseréhez. A Bors szerint a Való Világ egykori nyertese nem nézi jó szemmel, ami most történik, ezért a Facebook-oldalán intézett üzent most nyíltan.

„Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország. Íme, a teljes magyar sajtó, a rajongók és a követők hülyének nézése. Ugye? Menedzserúr. Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott.. de így belehazudni mindenkinek a pofájába?! Hogyha ez a botcsinálta menedzser és a tinglitangli kegyeltje ezt megússza, akkor az üzenet világos. Igyál, drogozzál, és akkor televíziós műsorokban szerepelhetsz. Milliomos, nagy sztár lehetsz” - olvasható Alekosz bejegyzésében.