Erotika

Újra lesznek meztelen modellek a Playboyban

A Playboy ügyvezető igazgatója a Twitteren jelentette be, hogy hibáztak, amikor úgy döntöttek, nem közölnek többet meztelen nőket a magazinban.

 

Korábban a szépséges modell, Bátki Bernadett is szerepelt a magazin címlapján

Hugh Hefner, a férfimagazin 89 esztendős alapító-főszerkesztője 2014 szeptemberében fogadta el Cory Jonesnak, a lap vezetőszerkesztőjének javaslatát, hogy fejezzék be a teljesen meztelen női képek közlését. Úgy vélték, a Playboy értékelése szerint már nem kuriózum egy ruhátlan nő fotója, hiszen a bárki számára hozzáférhető internet tele van ilyesmivel. A magyar változatban azonban megmaradtak a meztelen modellek fotói.

A Playboy 2016. januári-februári kiadványa volt eddig az utolsó, amelyben még meztelen női képek voltak. A címlapon akkor Pamela Anderson fotója szerepelt.

Egy év után kiderült, a Playboy olvasói igenis igénylik a meztelen képeket, a cikkek miatt kevésé keresték a lapot, érezhetően csökken az értékesített példányszám.

Most Hugh Hefner fia, Cooper Hefner (aki most a Playboy ügyvezető igazgatója) jelentette be a Twitteren, hogy visszatérnek a meztelen modellek a lapba, sőt egy kampányt is elindítanak „A meztelenség normális” címmel.