Bűnügy

Röhej: Orbán „pártatlan” főügyésze megszüntette az eljárást Mészáros Lőrinc környezetszennyező cégével szemben, mivel időközben a társaság megszüntette a környezetkárosító tevékenységét

Polt Péter legfőbb ügyész megszüntette az eljárást Mészáros Lőrinc cégének környezetszennyezésével kapcsolatban, mondván, hogy időközben Mészáros megszüntette a környezetkárosító tevékenységét - számolt be a vicces történetről Szél Bernadett országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán.

 

Barátok közt

Két évvel ezelőtt Szél Bernadett tett feljelentést, amiért a Mészároshoz tartozó VIRESOL Kft. telephelyéről „rendszeresen/folyamatosan történik tisztítatlan, magas szervesanyag koncentrációjú szennyvízkibocsátás", ami 2019 júliusában tömeges halpusztulást, novemberben pedig emberek egészségét is veszélyeztető mérgesgáz-szennyezést okozott, amit a katasztrófavédelem is megerősített.

Szél Bernadett szerint a rendőrség egyszerűen bevárta, amíg Mészáros cége szépen felhagy a szennyezéssel, majd lezárta az ügyet.

Tehát: amennyiben a szexuális erőszakot elkövető a cselekményét megszakítja, és úgy dönt, hogy felhagy az erőszakolással, akkor a Polt-féle ügyészség jó eséllyel megszünteti majd ellene a büntetőeljárást. Ahogy a bolti tolvaj ellen is, aki azt tervezte, hogy 2 üveg italt ellop, de miután egyet becsúsztatott a táskájába, átgondolta a dolgot és a második üveget a polcon hagyta.

Tiszta szégyen, amit ez a Polt Péter nevezetű rendszerkiszolgáló művel. Kormányváltást követően őt sem szabad hagyni büntetőjogi következmények nélkül elsétálni.