Média

Válásáról mesélt Lagzi Lajcsi: „Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek”

„Megválunk egymástól” - fogalmazott a trombitás, aki nem tagadta, hogy évek óta húzódó áramlopási ügye jelentősen közrejátszott abban, hogy megromlott a kapcsolata a feleségével, Boglárkával. „Ennek azonban nem csak a hat éve zajló ügy az oka” - tette hozzá.

 

A válásnak nem csak a hat éve zajló ügy az oka

Vasárnap este visszatér a képernyőre a legendás Frizbi című műsor. Az első adás egyik vendége Galambos Lajos, aki könnyeivel küzdve ismerte be a LifeTV kamerái előtt, hogy a házassága végül nem élte túl az elmúlt hat év megpróbáltatásait.

A közműlopásárt és vesztegetésért első fokon 2 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélt trombitaművész már el is költözött a mocsai birtokról, és egy apró budapesti lakásban kezdett új életet.

„A magánéletem ráment erre az ügyre. Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem vagyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk” - mondta Hajdú Péternek Galambos, aki arra a kérdésre, hogy képes lesz-e Bogi nélkül élni, a könnyeivel küzdve válaszolt:

„Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek. Az a helyzet, hogy gondolkodni sincs időm ezen. Olyan most az életem, hogy futok. Úgy telnek el a napjaim, hogy semmire nem jut időm. Magam maradtam, és mindent csinálnom kell. Készen is lehetnék egy új életre, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben sikerüljön mindent elrendezni” - fejtette ki a lopásért és vesztegetésért elítélt trombitás.