Média

Mészáros Lőrinc megvásárolta volt feleségétől a Life Tv-t és az Ozone Tv-t, Kelemen Beatrix kivonul a médiából

Mozgolódás volt a NER médiabirodalmán belül: egy keddi közlemény szerint a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, Mészáros-közeli Progress Media Hungary Kft. megvásárolja a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t - számolt be a Média1.

Elkezdtek ide-oda vándorolni a NER-es vagyontárgyak...

Erről Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla hozott döntést a közlemény szerint. A Vaszily-féle Progress Media Hungary Kft. működteti a Pesti TV-t, ezzel kerül most egy portfólióba a szórakoztató tartalmakra építő Live TV és a környezettudatos nézőket célzó Ozone TV.

„Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára” - mondta erről a kormánymédiában fontos pozíciókat betöltő Vaszily Miklós.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát” - nyilatkozta a nemrég festőként és költőként is bemutatkozó, mindenhez is értő Kelemen Beatrix Csilla.

Érdekesség: miközben Mészáros előző felesége éppen kivonul a médiapiacról, új feleségének, Várkonyi Andreának egyre fontosabb szerepek jutnak, hiszen nemrég a szintén Mészáros-közeli TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának tagja lett.