Erotika

Sáfrány Emese 6 évig pornózott, sokszor vállalt két, három, illetve négy férfival is kemény jeleneteket

Sáfrány Emese nevét a nyári siklósi ayahuasca-szeánsz és Béres Anett csúnya balesete kapcsán hallhattuk idén a legtöbbet. A 34 éves volt fotómodell és ex-légtornász egyébként viszonylag csendes életet él, valószínűleg megpróbálja elfeledtetni a magyarországi közvéleménnyel, hogy egykor - Aleska Diamond néven - komoly pornós karriert futott be.

Ez persze nem könnyű, amire egy három évvel ezelőtti eset is rámutatott. 2019-ben Emesét meghívták az Exatlon Hungary sportreality résztvevői közé, a versenyzőtársai azonban zúgolódtak emiatt, nem érezték maguk közé valónak, és a barna hajú szépség alighanem ezért is pottyant ki idő előtt a műsorból.

A múltja miatt nyilván nem lehet senkit elítélni, Emese is már többször, több fórumon kijelentette, mennyire megbánta a tinédzser fejjel hozott döntését. 2007 és 2013 között (vagyis 19 és 25 éves kora között) pornózott, és akkor nem mérte fel, hogy ez mennyire rossz döntés lehet az élete későbbi alakulásával kapcsolatban.

„Teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam” - nyilatkozta pár éve a Story magazinnak.

Egy pornóblog a visszavonulása környékén interjút is készített vele, és abból kiderült, hogy Aleska/Emesét egy menedzser hívta meg egy modellcastingra, ahol valójában felnőttfilmekhez kerestek szereplőket. Akkor feldúltan távozott a helyszínről, de fél év múlva mégis úgy döntött, hogy belevág a kalandba. Bevallása szerint szerette is az új szakmáját, kizárólag a pénzért ezt sem lehet csinálni.

Azt is elárulta, hogy néhány forgatás után kék-zöld foltokkal ment haza, de általában jobban tartott egy-egy húzósabb jelenettől, mint utólag indokolt lett volna.

Ma már többnyire csukva tartja a száját...

„Rengeteget tudnék mesélni, sok vicces, merész helyzeten vagyok túl. A legutóbbi legemlékezetesebb forgatásom Roccóval volt, irtó aranyos ember, de egy vadállat. Nem mondom, élveztem a forgatást, de három helyen véreztem: letört a körmöm, elvágtam a kezem, és a fenekem is. De hát túléltem és végigcsináltam” - idézett fel egy kemény próbát Emese. Akkoriban úgy nyilatkozott, hogy az anális szextől a magánéletben sem tartózkodik, illetve azt is nagyon szereti, ha egy lány is becsatlakozik hozzájuk harmadikként. Emese a pornófilmezések során sokszor vállalt két, három, illetve négy férfivel is kemény jeleneteket.