Erotika

Ezért csalja meg a nő a férfit

Sokáig lehetne vitatkozni arról, hogy ki mit gondol megcsalásnak, hiszen vannak, akik már akkor is féltékenyek a párjukra, ha az ránéz egy másik emberre, és vannak, akik boldogan tudnak élni egy nyitott kapcsolatban is. Függetlenül annak, hogy mit is értünk pontosan a megcsalás alatt, annyi bizonyos, hogy egy nagyon fájdalmas dologról van szó, amely mindkét (három) félben mély nyomokat képes hagyni. Mindemellett abban is biztosak lehetünk, hogy sosem történik ok nélkül. Most azt próbáltuk kideríteni, vajon a nők miért lépnek félre!

Minden sablonossá és megszokottá válhat

Nincs elég intimitás

Nem nehéz elkényelmesedni egy kapcsolatban, és a heti többszöri szenvedélyes egymásnak esést felváltja, hogy havonta csak egy-két alkalommal bújtok ágyba. Azt gondolhatnánk, hogy ilyenkor csak a férfiak kezdenek félre kacsintgatni, azonban uraim, jobb tisztában lenni vele, hogy nőknek ugyanúgy szükségük van a figyelemre, az intimitásra és a törődésre, így ha ezt nem kapják meg otthon, máshol fogják keresni.

Azt hiszi, hogy megcsaltad

Néha annyira könnyű okokat és nyomokat találni (különösen amikor akarunk), így egy zöld szemű szörnnyé alakult nő minden detektív képességét bevetve képes akár percek alatt bizonyítékokat találni arra, hogy megcsalod. És amennyiben nem bizonyítod ennek az ellenkezőjét, mert egyszerűen csak nem foglalkozol ezzel a problémával, mert buta képzelgésnek titulálod, vagy továbbra is okot adsz a gyanakvásra, akkor bizony előfordul, hogy elkeseredésében vagy csak bosszúból másnál keres vigaszt a párod. Hiába is buta megoldás, sajnos volt már ilyen a történelemben.

Összeköltöztetek, sablonossá válik minden

Furcsának tűnhet, hiszen éppen ennek kellene annak az oknak lenni, ami teljesen eltántorít egy nőt attól, hogy félrelépjen, azonban ha nem figyelsz oda, ez akár a kiváltója is lehet ennek a lépésnek. Viszont ebben a helyzetben - amint elmúlik az újdonság varázsa - minden sablonossá és megszokottá válhat, és már nincs igényed arra, hogy elkápráztasd a szerelmedet. Gyakran megtörténhet, hogy kevésbé foglalkoztok egymással, nem beszélsz vele annyit, ő pedig azt érezheti, hogy az összebútorozás tette tönkre a kapcsolatotokat, így megpróbál belőle valahogy menekülni.

Nem érzi a törődést

Ez könnyen kialakulhat egy egyszerű „félreértés” miatt, hiszen lehet, hogy a barátnőd sokat dolgozik, nagyon elfoglalt, és mindig fáradtnak és stresszesnek tűnik, így te szeretnél neki egy kis teret és pihenési lehetőséget hagyni, és nem zargatni. Viszont ő mindebből azt érezheti, hogy nem foglalkozol vele, és nem szentelsz neki elég figyelmet, így valószínűleg meg van győződve róla, hogy te egyszerűen csak elhidegültél tőle, így kénytelen más karjaiban némi melegséget és gondoskodást keresni.