Erotika

Ez a módszer segíthet, hogy gyakrabban legyen kedved a szexhez

Sok párkapcsolatban problémát jelenthet, ha a partnerek nem ugyanannyiszor vágynak a szexre, vagy egyikük úgy érzi, mintha szinte soha nem lenne hangulata hozzá. Bár első ránézésre ezek a különbségek akár leküzdhetetlen gondnak is tűnhetnek, különösen, ha egy hosszú távra tervezett párkapcsolatról van szó, de létezik módszer arra, hogy ez ne legyen így. Ha te is szembesültél már ezzel a problémával, akkor itt az ideje, hogy megtudd, hogyan szüntetheted meg.

Adjatok teret az apró, érzéki érintéseknek

Ha eddig neked is olyan módszerek jutottak eszedbe a vágy növelésére, mint a szexjátékok, az illatgyertyák vagy egy szexi fehérnemű, nos, ezek sem rosszak, de tartós javulást egyik sem képes hozni. Ha neked és a párodnak nem egyforma a szexuális étvágya, akkor először is tisztázzátok ketten, hogy mit vártok el a másiktól. Sok párkapcsolat félresiklik ugyanis azon, hogy legalább az egyik félnek hatalmas mennyiségű elvárása van a közös életük több területén is, ami megöli, vagy legalábbis csökkenti a szexuális vágyat.

Az is fontos, hogy tudd, mire vágyik a párod szexuális téren, és te is tudatosítsd magadban, hogy mit szeretnél. Ne a megszokást hajszoljátok, hanem azt tegyétek, amire éppen vágytok. Ehhez viszont egy dolog egész biztosan elengedhetetlen, mégpedig az őszinteség. Ha van olyan póz, amit kipróbálnál, vagy éppen valamilyen egészségügyi panaszod van, ami miatt számodra most kellemetlen lenne a szex, akkor ne félj megosztani a pároddal. Ne feledd, te sem vagy gondolatolvasó, ezért nem árt, ha tényleg szó szerint a tudtára adod, hogy mit szeretnél, vagy milyen panaszod van.

Ha ezen túl vagytok, válasszatok egy intim helyszínt, és koncentráljatok maximálisan egymásra. Adjatok teret az apró és figyelmes érintéseknek, mint a kezek vagy a lábak simogatása, vagy egyszerűen csak üljetek le a kanapéra, és lazuljatok egymás társaságában. Az sem utolsó szempont, hogy szoktatok-e igazán szenvedélyesen csókolózni. Ha nem jellemző, akkor éppen itt az ideje, hogy visszahozzátok vagy belevigyétek a tüzes, forró csókokat a kapcsolatotokba. Mindezek után pedig sokkal valószínűbb, hogy a szexhez is hasonlóan lesz kedve mindkettőtöknek.