Bűnügy

Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos

Szombaton, délután egy fának csapódott és - párjával együtt - meghalt a korábbi MMA-harcos, Eb-bronzérmes Stétz Dániel. A testépítő a hírek szerint hosszú előzésbe kezdett luxusautójával, amelyet már nem tudott befejezni, mert elé kanyarodott egy teljesen szabályosan haladó idős nő. A nagymama később belehalt sérüléseibe, a vele utazó unokája életéért még mindig küzdenek.

Szombaton, délután, az 58-as főút Pécs felé vezető oldalán, Szalántánál egy Audi S5 és a sportoló, testépítő Mercedes AMG GT-je is előzésbe kezdett, de már csak az Audi tudta befejezni a műveletet. Történt ugyanis, hogy az előzött Suzuki Ignis balra tervezett kanyarodni, kitette az indexét és - szabályosan - megkezdte az irányváltást, viszont az idős női sofőr nem látta a nagy sebességgel érkező Mercedest. Az első autó még félre tudta rántani a kormányt és megúszta egy koccanással, viszont Stétz Dániel luxusautója telibe kapta a kanyarodó autót. Az ütközéstől a Suzuki eleje leszakadt.

Stétz és a vele utazó barátnője lerepültek az útról gépkocsijukkal, megpördültek és egy fának csapódtak. Az autó hátsó tengelye kiszakadt, maga a kasztni pedig a felismerhetetlenségig roncsolódott.

A Baleset.info értesülése szerint a két luxusautó versenyzett egymással.

Stétz Dániel és barátnője az ütközés következtében azonnal életét vesztette, az Ignisben utazó nagymamát és unokáját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az idős hölgy a kórházban belehalt sérüléseibe, a gyermek életéért pedig még mindig küzdenek.