Bűnügy

Eszméletlenre vertek egy 12 éves fiút a lepsényi iskolában, kórházban ápolják

A hatodik osztályos Nikolics Martin azután került kórházba, hogy a lepsényi Fekete István Általános Iskolában összetűzésbe került nagyobb, bukott diáktársaival. Kiderült, hogy a brutális bántalmazás következményeként zúzódtak a fiú belső szervei, a szíve, a tüdeje is - írja a Privatkopo.hu

Hol voltak a pedagógusok?

Négy intézetis gyerek beleköpködött az ennivalójába, és belenyomott egy almát. Erre az én unokám visszadobta az almát, mire ketten lefogták, és a többiek elkezdték rugdalni” - számolt be az esetről a fiú nagymamája, aki maga vitte a gyereket orvoshoz, ahonnan azonnal kórházba utalták. Ugyanis kiderült, hogy zúzódtak a belső szervei, a szíve, a tüdeje is. 

Állítólag a 12 éves fiú alig volt már magánál, amikor az egyik konyhában dolgozó megfenyegette a bántalmazóit, hogy odahívja az igazgatónőt. Ettől a támadók megijedtek, és abbahagyták áldozatuk ütlegelését.

Senki nem sietett Martin segítségére, felügyelő pedagógus pedig nem volt az épületben a veréskor, a fiút kisebb testvérei kísérték haza. 

 A nagymama szerint a négy idősebb diák korábban is terrorizálta az unokáját, aki már félt iskolába menni. Ezért attól tart, hogy Martin hasonló tragédia áldozata lesz, mint ami a napokban Vaján történt a 16 éves Gáborral, aki azért vetett véget az életének, mert iskolatársai zaklatták.

Privatkopo.hu: Nagy szerencse, hogy remekül működik az iskolaőrség intézménye… Ja, nem.