Aktuális

Botrány: nem vizsgálták a Pfizer vakcinájának hatását, mielőtt azt piacra dobták

2022. október 10-én nagyon fontos, sőt életbevágóan fontos mondatok hangzottak el Janine Small, a Pfizer gyógyszergyár nemzetközi piacokért felelős igazgatója szájából. Történt a következő: 2022. október 10-re tárgyalást tűzött ki az Európai Parlament, amelyre meghívták Albert Bourla-t, a Pfizer elnökét, hogy nyilatkozzon az Ursula von der Leyennel kapcsolatos botrányos vakcinavásárlásról és általában a vakcinával hatásosságával vagy esetleges hatástalanságával kapcsolatban.

 

A gyógyszermaffia bármit megtehet - következmények nélkül

Bourla azonban nem volt hajlandó tanúskodni, és meglehetősen pökhendi módon még csak meg sem indokolta távolléte okát. Elküldte viszont maga helyett Janine Smallt, a Pfizer nemzetközi piacokért felelős elnökét. Sokat nem lehetett megtudni tőle a tárgyaláson, igazából ami nagyot robbant, az az volt, hogy Rob Roos holland képviselő - aki a Konzervatívok és Reformerek frakció alelnöke - a vakcinák hatékonyságáról kérdezte meg a hölgyet, arról tudakozódva, hogy vizsgálták-e a vakcinákat abból a szempontból, hogy valóban védnek-e a vírus ellen, képes-e a vakcina megakadályozni a vírus elkapását és továbbadását.

Small erre azt válaszolta, hogy ezt nem vizsgálták, mert gyorsan kellett lépniük. Később hozzátette, gyors leveleket váltott európai államok vezetőivel a vakcinák ügyében.

A kérdés-felelet szó szerint így hangzott:

„Rob Roos: Tesztelték-e a Pfizer C-19 vakcináját a piacra dobás előtt arra, hogy megakadályozza-e a vírus átadását?

J. Small válasza: A kérdés tekintetében, miszerint piacra dobás előtt tudomásunk volt-e arról, hogy megállítja vagy immunizál, nos (haha - nevet) nem, nem volt ilyen, mert haladnunk kellett a piac sebességét követve és megértve, mi történik a piacon.

Rob Roos egy videóban mutatta be a kérdését és a feleletet, és még így kommentálta ezt a döbbenetes választ a konzervatív képviselő: „ha nem oltatod be magad, a társadalom ellen vagy - ezt mondta a miniszterelnökünk.” És még hozzátette: „Nos (a Pfizer igazgatójának beismerése ellenére - a szerk.) milliókat oltottak be annak a mítosznak a jegyében, hogy »másokért is teszed«. Ez mostanra vált világossá, hogy csak egy olcsó hazugság volt.”

Erről a Pfizer-vallomásról azóta egy szót sem hallunk széles e világon. Legfeljebb az alternatív médiumokban - következmény pedig nincs.

De ennél is rosszabb a helyzet.

A Pfizer a vakcinával kapcsolatos mintegy 55 ezer oldalas vizsgálati dokumentumait 75 évre (!) akarta titkosítani - ez már felér egy Warren-jelentéssel a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatban, nemde?

Vajon miért?

De nem sikerült nekik: egy amerikai bíróság végzésének következtében fokozatosan nyilvánosságra kell hozniuk a dokumentumokat. Az eddig nyilvánosságra kerülteket szakemberek ezrei (!) vizsgálják. S amit az eddigiekből kiolvastak, az nagyon nem jó hír senkinek a világon.

Paul Craig Roberts, aki Ronald Reagan elnök alatt pénzügyminiszter-helyettes volt, saját blogoldalán - a feltárt és elemzett dokumentumok elemzése alapján - a következő megállapításokat tette:

„A Pfizer saját belső dokumentumai több mint 1200 halálesetet jegyeztek fel az oltás következtében, és több tízezer káros egészségügyi hatást, köztük súlyos szívbetegségeket és spontán abortuszt jegyeztek fel két hónap alatt. Értsék meg, a jelentés, amelyet 75 évre elzárva akartak tartani, az FDA-hoz (az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága - a szerk.) intézett szövetségi bírósági végzés eredményeként kényszerített kiadás volt. Ez a Pfizer saját belső jelentése. Nem független orvostudósok jelentése, amelyet a »tényellenőrzők« »félretájékoztatásnak« minősítenének."

Ezek a hírek nem jók.

Valami nagyon bűzlik. Nem Dániában, hanem a Pfizernél.

Egy biztos: a csaló gyógyszergyár központi épülete még áll. Nem robbantották fel a feldühödött beoltottak.