Aktuális

Már nem kötelező az arcmaszk viselése az üzletekben? Vagy Orbán Viktor magasról tojik az általa aláírt kormányrendeletre

Már nem kötelező az arcmaszk viselése az üzletekben? A Privatkopo.info szerkesztősége erre a következtetésre jutott a mellékelt fotó kapcsán. A miniszterelnök és a mellette feszítő államtitkár ugyanis az orrot és a szájat eltakaró védőfelszerelés nélkül toppantak be - természetesen teljesen váratlanul! - egy cukrászdába.

Abban a nem várt esetben, ha mégsem helyezték volna hatályon kívül a 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet 2. § (1) c) bekezdését, és a kormányfő csupán úri csibészségből tojik magasról az általa aláírt rendeletre, várjuk a közleményt, hogy az illetékes hatóság hivatalból szabálysértési eljárást indított Orbán Viktorral és Menczer Tamással szemben - az előbbi hivatalos oldalán közzétett felvétel alapján - írja a Privatkopo.info.

A videó itt megtekinthető:

https://fb.watch/aSpmRonuC6/

Frissítés:

A Pestiriport.info szerkesztősége 2022. január 31. napján feljelentést tett Orbán Viktor és Menczer Tamás ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon a 633/2021. (XI. 18.) Kormányrendelet 4. § (1) bekezdésében foglaltak megsértése miatt (üzletben történő vásárlás során kötelező maszk használat elmulasztása).