Politika

Kubatov Gábor: Magyar Péter „futballistafeleség”

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, a Fidesz pártigazgatója nyilatkozott a Blikknek, egyebek mellett  a NER-ből látványosan kiugró Magyar Péterről is, akit csak futballistafeleségként említett az interjúban.

Állítólag az autószerelés speciális területén tevékenykedett...

„Én nem ismerem Magyar Pétert. Jártak hozzánk meccsre. Tehát én néztem vele mérkőzéseket, de ott én öt szónál többet nem beszéltem vele. Nekem (Varga) Judit volt a kollégám, a párttársam, szerintem kiváló munkát végzett. És szerintem az ő válófélben lévő férje kicsit zavarodott helyzetben van. Ráadásul ő mindig is egy kicsit amolyan futballistafeleség státuszban volt. Mégiscsak a felesége töltötte be az igazságügyi miniszteri posztot. Ebben a státuszban volt mindig, és azt gondolom, az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldoggá teszi” - mondta a bulvárlapnak Kubatov, aki hozzátette: „Ez egy szabad ország, itt mindenki azt beszél, amit akar, még ha az hülyeség is.

Kubatov Gábor autószerelőként kezdte a pályafutását, a városi legenda szerint a neve kétes ügyekben merült fel, ám a történtek feltárása még várat magára...