Média

Nemzetközi filmben kapott szerepet Szick Petra

„Rég nem adtam hírt magamról, ezért most úgy döntöttem, hogy itt az ideje néhány izgalmas projectről  mesélnem” - mondta a Pesti Riportnak Szick Petra modell.

 

„A tavaly év vége nagyon mozgalmasra sikeredett számomra. A Mon Cremi kávézóval közösen kollaborálásba kezdtünk, így jött létre a sütim, ami a Pingvin Szick szelet nevet viseli. Ha szeretitek a kindert, akkor mindenképp kóstoljátok meg.

Felvételt nyertem a Budapesti sminkiskolába ahol jelenleg nem csak tanulok, de a modell szerepet is betöltöm. Most készítettünk a Mon Cremi kávézónak egy szuper anyagot a sminkiskolával közösen. Emellett - teljes munkaidőben - egy televíziós műsoron dolgoztam, ami az egyik legizgalmasabb project volt, amiben lehetőségem nyílt részt venni 2023-ban.

A műsor fináléja előtt jártunk 2 héttel, amikor kaptam a hírt, hogy egy nagy, külföldi filmet fognak forgatni hamarosan Budapesten,és lehetőségem lenne benne szerepelni, ha tudom vállalni a forgatási napokat. Sosem dolgoztam még nemzetközi filmben, így azonnal igent mondtam. Akkor még nem tudtam,hogy mire vállalkoztam. Volt, hogy több napig nem aludtam, mert úgy dolgoztam, hogy nappal az irodában voltam, és készültem a showműsorra, majd este rohantam éjszakai forgatásokra.

 

Fantasztikus élmény volt olyan színészekkel dolgozni, mint Brooke D’Orsay, Gilles Marini, David Bowles és Francois Legrand. Nemzetközi stábbal dolgoztunk, akik hihetetlenek voltak. A rendező - Felipe Rodriguez - egy zseni. Sosem dolgoztam még ilyen emberséges, vicces emberrel, amióta a médiában dolgozom. Március 15-én nézzétek a Hallmark csatornát, mert érkezik a „Crimes of Fashion: Killer Clutch” - mesélte a gyönyörű modell.