Média

24 évvel fiatalabb lánnyal jár Papp Gergő, párja szülei levegőnek nézik

Papp Gergő a NőComment vendége volt, ahol őszintén vallott a magánéletéről. A műsorvezető és exfelesége útjai 17 év együtt töltött idő után váltak el. Gergő ezután bejelentette, hogy egy feleannyi idős énekesnővel van kapcsolatban. A románc már két éve tart, arra azonban valószínűleg ő sem számított, hogy a lány szülei levegőnek nézik majd ennyi idő eltelte után is.

Eddig semmit nem tett a viszony javítása érdekében

- A párom szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről - kezdte a műsorban a 49 éves Papp.

A lány édesapja mindössze 9 évvel idősebb Gergőnél, így a műsorvezető abban bízott, talán közös programot is csinálhatnak majd.

- Én mindig ügyesen ellavíroztam ezekben a családi kapcsolatban. A papa is szeret teniszezni, végre apóspajtással majd jókat játszhatok, de nem így lett. Soha nem találkoztunk… Azt hittem, hogy csak az elején van így, aztán majd oldódik, de nem oldódott - mondta Gergő.

Mint kiderült Gergő nem tett eddig semmit annak érdekében, hogy a viszony javuljon. Ő vár, hogy hátha az idő múlásával egy egészségesebb kapcsolat is kialakulhat.

- Amíg nem voltam a lányuknak az udvarlója, kedveltek - tette hozzá a műsorvezető, aki szerint, ha kedvesét zavarná a helyzet, azt a tudtára adná.