Média

Áprilisban kidobhatják Orosz Barbarát a Mokkából

Április elején eltűnhet a TV2 Mokka című reggeli műsorból a 43 éves Orosz Barbara - értesült a Pesti Riport televíziós forrásból. Úgy tudni, a csatorna vezetése elégedetlen a műsorvezető teljesítményével és a tavalyi, fideszes nagyágyúkkal (kivétel nélkül családos férfiak) elkövetett ágytesztelései sem erősíthették a festett hajú (valójában erősen őszülő) nő pozícióját.

Egy szépségversenyen már nem táplálhatna vérmes reményeket...

Elfogulatlanul vizsgálva Orosz képernyős produktumát, nyugodt szívvel kijelenthető: a műsorvezetés meghaladja a képességeit. Egyszerűen nem kamera elé való. Már az is egyfajta csoda, hogy több évig engedték neki, hogy rendszeresen próbára tegye a Mokka nézőinek idegrendszerét. Vélelmezhető, hogy megfelelő „hátszél” nélkül ez nem történhetett volna meg.

Most azonban véget érhet számára a korán kelés időszaka, nem lesz szüksége vekkerórára. A TV2 háza tájáról származó - egyelőre nem hivatalos - információ szerint április elején „fazonigazításon” fog átesni a Mokka, amelynek keretében megmutatják Orosznak, hogy a stúdión kívül mennyivel tágasabb.

Vajon kihez fog szaladni a halvány közepes képességű, „elhasználódott” arcú Barbika, kinek fog könyörgő üzeneteket küldeni, hogy (ismét) mentse meg? Ugyanis a régi „támogatóknak” ciki lett a személye.