Aktuális

Globális szinten zajlik a kínai típusú diktatúra kiépítése: Magyarországon két éven belül százmilliárdos költségből mindent behálózó arcfelismerő kamerarendszert állítanak üzembe

„Az embereket megfigyelő rendszerek kiépítésével Magyarországon is egy kínai típusú diktatúrát készítenek elő” - mondta az Ultrahang műsorában Szakács Árpád újságíró. „A készülő diktatúra mindenkire le fog majd sújtani, mindegy, hogy milyen ideológiában gondolkodik valaki. A kovidizmus intő előrejelzés volt erre” - jegyezte meg.

„Magyarországon is a minden állampolgárt megfigyelő állam totális diktatúráját készítik elő. Két éven belül százmilliárdos költségből olyan arcfelismerő kamerarendszert állítanak üzembe, amelynek segítségével gyakorlatilag bárkiről meg lehet mondani majd, hogy hol tartózkodik az országban, hol járt korábban, és a szokásai alapján milyen személyiségprofillal rendelkezik. A digitális irattárca bevezetésének is óriási veszélyei vannak. Minden azonosítási adatunk összekapcsolása egy rendszerbe a digitális rabszolgaságot készíti elő, és ez is alkalmas arra, hogy személyiségprofilt generáljanak belőle. (…) A megfigyelőrendszerek célja, hogy globális szinten, így NÁLUNK IS, egy kínai típusú diktatúrát, társadalmi kreditrendszert készítsenek elő. Ennek lényege: Magyarországon is minden állampolgárnak lesz egy személyes adatlapja, azon meghatározott számú kreditponttal. A lista élén lévőknek könnyű lesz az életük: jó hitelhez, munkahelyekhez juthatnak, gyermekeik jó iskolába kerülhetnek. Akiknek viszont lecsökken a pontszámuk, azoknak súlyosan korlátozzák az életét, még a tömegközlekedésre sem szállhatnak fel, üzemanyagot sem tankolhatnak az autójukba. Kínában ez a rendszer már a mindennapok része. Az embereknek pártpolitizálás helyett fontos ügyekben kell szövetségre lépniük egymással, hiszen A készülő diktatúra mindenkire le fog majd sújtani, párthovatartozástól függetlenül . A kovidizmus intő előrejelzés volt ” - magyarázta a publicista.