Aktuális

Csúnyán nekimentek G.w.M-nek: „Kéthetente kihozol valami szutykot"

Több száz ezres rajongótáborral rendelkező fiatal zenész illette durva szavakkal G.w.M-et. Szabyest szerint nem művészet, nem a zenészi szakma, amit az úgynevezett gengszterrapper képvisel.

 

Miből telik G.w.M.-nek luxuséletre?

„Rohadvány sz@r”, így jellemezte G.w.M zenei munkásságát Szabyest, polgári nevén Szabó Szabolcs Achilles. Az influenszert több százezren követik közösségi oldalain, hírnevére akkor tett szert, amikor videókban mutatta be, hogyan tesz tönkre csúcskategóriás Apple termékeket. Azóta szép zenei karriert futott be, kétszeres aranylemezes előadó vált a fiatal srácból. A polgárpukkasztással a kezdeti sikerei után sem hagyott fel, most éppen nyers kritikával illette napjaink egyik legtöbbet szereplő „előadóját”, Varga Márk G.w.M-et.

Kéthetente rohadvány zenéket hoz ide. A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép.”

„Szerintem a Molnár Tomi, mint szerző, ő a szakma. A G.w.M soha nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz@rra van igény” - fogalmazott a Zenebutik „Kedvenceink Kedvencei” című műsor vasárnapi adásának előzetesében, ahol emellett olcsónak is titulálja a rapper zenéit.