Sport

Kiakadt az Újpest csapatkapitánya az újabb szégyenletes vereség után

A lila-fehérek csapatkapitánya, Csongvai Áron szerint semmi nem működött Zalaegerszegen és hiába tudják, mi a legfőbb gond, nem tudnak rajta változtatni. Ez viszont már edzői problémákat is felvethet.

Egyre szétesettebb csapat benyomását kelti az Újpest

Mint ismeretes, az OTP Bank Liga 14. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a ZTE 1-0-ra legyőzte a közel egy félidőt emberelőnyben futballozó Újpestet.

A találkozó után a lila-fehérek csapatkapitánya, Csongvai Áron érthetően okokból csalódottan és feldúltan értékelte a történteket.

„Én úgy érzem, hogy ezen a mérkőzésen minden hiányzott a játékunkból. Ez botrányos volt és kezelhetetlen. Az egy dolog, hogy nem tudunk gólt szerezni, de én úgy érezem, hogy ma semmi sem stimmelt. Most nem is tudok mit mondani, nem könnyű pozitívnak lenni. Ebben a bajnokságban volt egy pár ilyen mérkőzésünk, amikor emberelőnyben vagy épp csak fölényben játszottunk, de egyszerűen képtelenek vagyunk az ilyen helyzeteket, szituációkat eredményre is váltani. Hetek, hónapok óta tudjuk, hogy ez a probléma, de egyszerűen mégsem sikerül az, hogy tudjunk változtatni” - fogalmazott az utánpótlás-válogatott védő/középpályás az M4 Sportnak.

Az Újpest 14 lejátszott meccséből csak hármat nyert meg és jelenleg a 11., utolsó előtti helyen áll az NB I-ben.

Szégyenletes.