Média

Ungár Anikó 74 évesen csak úgy ragyog

Ungár Anikó a Mokka vendégeként folytonos megújulásáról, a jövőbeli terveiről és a pozitív életszemléletéről beszélt. Iszak Eszter és Pachmann Péter műsorvezetők le sem tudták venni a szemüket a hetven fölött is lenyűgözően festő sztárról.

„Derűsen és optimistán látom a világot”

Iszak Eszter nemcsak a külsejét dicsérte, hanem az erőt is, amely érezhetően csak úgy árad belőle.

„Ragyogsz, mint mindig. Nagyon csinos vagy, annyira szeretem a kisugárzásodat, mert valahogy mindig ezt a pozitivitást sugárzod magadból, és ahogy belépsz a stúdióba, olyan, mintha világosabb lenne.”

A 74 éves sztár elárulta, hogy minden a hozzáálláson múlik, és azon, hogyan szeretné látni a körülötte lévő dolgokat.

„Nekem fontos az, hogy történjen körülöttem valami, hogy mindig  tegyek valamit. Eléggé derűsen és optimistán látom a világot. Én nem hagyom, hogy a világ történései tönkretegyék a mindennapjaimat.”

Anikó megbecsüli, amije van, de mindig benne lesz a küzdőszellem és a tenni akarás, amelynek köszönhetően mindig új helyzetekben próbálhatja ki magát.

„Nem szabad megelégedni soha semmivel. Én nem szeretem azt a szót sem, hogy fiatal, inkább az aktualitást kedvelem, az érvényességet érzem relevánsabbnak. Sosem találom ki magamnak, hogy mit fogok csinálni, hanem mindig észreveszem, ha jön felém valami.”