Média

Cicciolina 71 évesen is a meztelenkedésből él - Magyarországon nem kap semmilyen felkérést

Az egykori pornósztár, Cicciolina, azaz Staller Ilona több évtizede Olaszországban él. Az erősen korosodó nő leginkább azzal szokott az újságok hasábjaira kerülni, hogy nyugdíjaskorában is ledobja a ruháit magáról, amikor egy kis plusz jövedelemhez szeretne jutni.

 

A pornón kívül nem túl sok mindenhez ért

Most arról beszélt a Blikknek, hiába él annyi éve külföldön, szívesen visszatérne már, de ennek rajta kívül eső akadályai vannak. 

Nagyon jó lenne hazatérni, de mégsem teszem meg, mert nem tudnék miből megélni. Nem adatna olyan anyagi biztonság, mint most Olaszországban. Otthon semmilyen felkérést nem kapok, olyan, mintha elfelejtettek volna. Egyszerűen nem adnak munkát egyik kereskedelmi csatorna produkcióiban sem, pedig rengeteg műsor megy, amikben szívesen szerepelnék. Nem értem, miért nem foglalkoztatnak” - mesélte Cicciolina, aki máshova viszont szívesen átbútorozna, ugyanis a külföldi realityk szerkesztői gondolnak rá.

A 71 éves Cicciolina a mai napig nem tett le róla, hogy egyszer még szerelmes lesz, de vannak elvárásai. „Kifejezetten nem keresem a szerelmet, de azért nem ellenkeznék, ha megtalálna egy komoly, érzékeny férfi, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Ilyennel nem találkoztam, csak sok olyannal, akik a nemi szervükről küldözgetnek fotókat, avagy uralkodni akarnak felettem. Én azonban ezt nem tűröm el, mert sok borzalmat kellett már átélnem: sokszor bántottak lelkileg, a volt férjem pedig terhesen is többször megvert engem. Ebből soha többé nem kérek, akkor inkább maradok egyedül.