Média

Sebestyén Balázs Kulcsár Edináról: „Rohansz a saját magad f*sába, ami a nyakadba ömlik”

A Reddit nevű közösségi oldalon a minap előszedték a Balázsék című reggeli rádióműsor egyik régebbi adását, amelyben Sebestyén Balázs brutális kritikát fogalmazott meg Kulcsár Edina és a közösségi média kapcsolatáról.

A lájkfüggő „sztár”

Az adást akkortájt sugározták, mikor napvilágra került a megdöbbentő tény: a modell és Szabó András Csuti külön utakon folytatják.

„Olyan szinten él függőségben, hogy még a válás is egy poszt és lájkvadászat, a popénekesi karrier is lájkvadászat, a nagy szenvedés közben az új szerelem is lájkvadászat, érted? Tehát valójában önmagad áldozata vagy önmagad előtt. A saját életedet, a saját magánéletedet, a saját intim szférádat áldozod föl posztokért és lájkokért, és közben észre sem veszed, hogy te vagy az, aki odadobja saját magát.

Egy tisztességes poszt és utána csöndben lerendezni - szerintem az korrekt. De amikor posztot posztra halmozol és mindenhol csak magyarázkodsz, és rohansz a saját magad f*sába, ami a nyakadba ömlik, akkor az semmi másról nem szól, mint egyrészt, hogy megmentsd a saját imidzsedet, kettő: az Insta-oldalad fontosabb, mint a magánéleted.

Hogy posztokat és lájkokat gyűjtsél csak azért, hogy téged most éppen sajnáljanak, téged most éppen biztassanak, neked most éppen gratuláljanak az új szerelmedhez. Mindegy, hogy kit alázol meg ezzel és hogy zárod le és milyen méltatlan. Nem is tudja igazából, mert nem is érti. Tehát azért az érzelmi intelligencia egy külön dolog, nem mindenkinek van" - hangzottak a kemény szavak, amelyekkel rengeteg kommentelő egyetértett, bár volt, aki árnyalni kívánta az egykori - gyanús körülmények között megválasztott - szépségkirálynőről (akinek nevét dubaji prostitúciós tevékenységgel hozta összefüggésbe több lap is) alkotott képet.