Média

Pirner Alma a Bahamákról jelentkezett, szívdöglesztően néz ki fürdőruhában

Nagyon hosszú volt az út, ám ha megnézzük a helyszínt, akkor valószínűleg el tudjuk képzelni azt az érzést, ami most a 41 éves Pirner Almában van.

Vannak fotók, amelyeken bombázó...

Pirner Alma is szeret utazni, ami nem csoda, mert a világ egyik legjobb dolga, miközben az ember új kultúrákat ismer meg. Ha egy különleges sziget az úti cél, akkor aztán semmi sem gátol meg bennünket abban, hogy tökéletesen érezzük magunkat.

Alma ráadásul egy igen érdekes személyiség, és az egyik legdögösebb test az övé az úgynevezett magyar sztárok között. Bármelyik fiatal hírességgel fel tudná venni a versenyt, csak úgy sugárzik belőle a nőiesség.

...és vannak, amelyeken kevésbé

„Megérkeztünk szerencsésen 18 óra út után gyerekkel, kutyával” - erősítette meg Alma a hosszú út végén, ami pár óra híján majdnem egy napig tartott, és ez nem a legkényelmesebb, de a helyszín mindenért kárpótolhatja az embert.

„Kipihentük a fáradalmakat, felállítottam az itteni irodámat, felvettem a fonalat, úgyhogy ne aggódjatok értem!” - folytatta beszámolóját az egykori modell a Bahamákról, ami a világ egyik legszebb helye.