Média

Molnár Anikó a túlsúlya miatt az öngyilkosságra is gondolt

Molnár Anikó mostanában leginkább az OnlyFans-fiókjával kerül az újságok hasábjaira, ugyanis ő is elkezdett képeket árulni a platformon, ami - mint kiderült - eléggé jövedelmező tevékenység. Rövid időn belül felküzdötte magát a legjobban keresők közé, ráadásul ezáltal az önbizalma is nagyon megnőtt. Nem volt ez mindig így: néhány éve még komoly túlsúllyal küzdött, ami miatt nagyon szégyellte a testét. 

„Mindenféle fogyókúrát kipróbáltam”

„Nagyon nyomasztott a hirtelen jött népszerűség és az állandó testszégyenítés. Végül már a lakásból sem mertem kilépni, annyira viszolyogtam az emberektől. Pánikbeteg lettem, pszichiáterhez jártam, gyógyszert szedtem, és eközben mindenféle fogyókúrát kipróbáltam. A mutogatás, a kritizálás azonban így sem ért véget, úgyhogy 2010-ben szó szerint elmenekültem itthonról, mert ha egy perccel is tovább maradok, akkor vagy a diliházban kötök ki, vagy önkezemmel vetek véget az életemnek” - mondta a Story Sztárdiéta különszámában Molnár Anikó. Elárulta, a súlya folyamatosan ingadozott, de amikor felszedett még pár kilót, akkor orvoshoz fordult. Kiderült, hogy inzulinrezisztens, ami miatt változtatnia kellett az életmódján.

Emellett gyógyszeres kezelést is kapott, aminek köszönhetően 10 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg. „Fontos kiemelni, hogy ezt az injekciót csakis olyanok alkalmazhatják, akiknek valóban szükségük van rá, és ez esetben is kiemelt fontosságú a folyamatos orvosi konzultáció, mert a kilók ugyan jönnek-mennek, de az egészség nem játék” - nyilatkozta az egykori realitysztár.