Média

Kandász Andrea sosem hord bugyit

Kandász Andrea intim titkot árult el. A Fénypont-Média YouTube oldalán, a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában a műsorvezető elárulta, hogy ő sosem visel bugyit.

Feszélyezi...

Olyan titkom nincs, amit senki nem tud rólam, hiszen a férjem mindent tud, szerintem, még annál többet is, mint, amit én magamról. Kis apróságok vannak nyilván, amit nem szoktam nagydobra verni. Például, hogy én nem hordok bugyit. Erre most te nagyon kinyitottad a szemedet, tudom, mások is. Hogy miért nem? Mert engem feszélyez. Biztos, hogy ez is valami gyerekkori dolog, hogy akkor anyukám kikészítette, hogy mikor melyik alsóneműt kell felvenni, és akkor azt kellett felvenni. Ez is egy ilyen lázadásból ered” - árulta el a Kandász Andrea.

A tévés azonban azt is elárulta, hogy mit szeret viselni:

Nagyon szeretek testhezálló szoknyákat hordani, például ceruzaszoknyát, ami ráfeszül a testre. Ha az alatt van egy bugyi vonal, szerintem az borzasztóan ízléstelen, nem szép, és akkor így kezdődött tulajdonképpen. Ha harisnyában vagyok, akkor igen, de egyébként nem hordok, mert engem ez feszélyez."