Média

Kádár Mónika: „a férjeim mellett másodhegedűs lehettem, azt várták tőlem, hogy szolgáljam, kiszolgáljam őket”

Kádár Mónika énekesnőt a legtöbben még mindig Kozso exfeleségeként ismerik, pedig már hosszú ideje elváltak, sőt, azóta újra megházasodott, noha ez a kapcsolata is véget ért tavaly.

 

Súlyos megfelelési kényszer alakult ki benne

Mónika őszintén beszélt az életéről, a megcsalásokról, az újrakezdésekről és a beteg fiáról. Azt is elárulta, mennyire bántja, hogy volt férjei egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a gyerekeivel.

A házassága Kozsóval

16 éves volt, amikor megismerkedett az akkor már befutott zenész Kocsor Zsolttal, azaz Kozsóval. Három év múlva már meg is született a közös gyermekük.

Zsolti nagyon vágyott egy kislányra, és amikor megszületett Mendi, ő volt a világ legboldogabb és legjobb édesapja. Egy ideig... Ez a felhőtlen boldogság ugyanis nem tartott soká. Zsolti hamar visszacsöppent a sztárok világába, alig volt otthon, nemigen törődött se velem, se a lányunkkal. Aztán persze, megtudtam, hogy a férjem nem éppen a hűség mintaképe, kiderült, hogy egyik nőről vándorolt a másikra - kezdte Mónika a Best magazinnak, majd azt is hozzátette, mivel nem tolerálja a hűtlenséget, úgy döntött, hét év után elválik Kozsótól.

Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne. A válásunk óta nincs kapcsolata Amandával és az azóta született unokájával. Pedig lett volna kitől ellesnie, milyen egy jó férj, egy jó apa. A szülei évtizedeken át példás házasságban éltek, az én szememben ők voltak a mintacsalád. Sajnos, már múlt idő, mert az édesanyja, az anyósom, Olgi mama egy évvel ezelőtt meghalt. Csodálatos nagymama és dédnagymama volt” - mesélte.

A második házasság

A válás után Mónika visszanyerte a lelki nyugalmát és önmagát is: szerződése volt Franciaországban, ott énekelt, de ezen kívül még 33 különböző országban voltak fellépései.

Aztán jött egy újabb szerelem Richter Dániellel, a világhírű művészcsalád tagjával. Ő 12 évvel volt fiatalabb nálam. A felesége lettem. A cirkusszal jártuk a világot, énekeltem, konferáltam, volt egy világszámom, öt perc alatt nyolcszor öltöztem át. Nagy sikerem volt, de hamar rájöttem, nem az én világom” - mondta. Ezután megszületett a fia, akinél 2018-ban életveszélyes betegséget diagnosztizáltak.

Azzal kezdődött, hogy begyulladt a füle, majd a gyulladás ráhúzódott az agyára. Csak egy nagyon nehéz koponyaműtéttel tudták megakadályozni, hogy a gyulladás tovább terjedjen, így mentették meg az életét. Az operáció sikerült, a fiam állapota napról napra javult, én viszont lelkileg teljesen összeomlottam, poszttraumás stressz szindrómám lett”- fogalmazott Mónika. Ez nem csak fia betegsége miatt alakult ki, hanem mert rádöbbent, mindent egyedül kell megoldania, mivel a férje a világ másik felén van. Miután jobban lett, elhatározta, hogy elválik a második férjétől is.

Súlyos megfelelési kényszer

Ma már boldogan és kiegyensúlyozottan él egyedül: nemsokára érkezik a lemeze, valamint saját televíziós műsora is van, mégis van olyan dolog, ami zavarja:

Nagyon fáj, hogy egyik volt férjem sem kíváncsi a gyerekére, nem tartják velük a kapcsolatot. Én sokáig erőltettem, de hiába. Amanda ma már ott tart, hogy már ő sem kíváncsi az apjára, nem akar találkozni vele, ahogy a második házasságomból született fiam sem a saját apjával - mondta. „A férjeim mellett másodhegedűs lehettem, azt várták tőlem, hogy szolgáljam, kiszolgáljam őket, és ez bennem súlyos megfelelési kényszert idézett elő. Ezt pedig soha többet nem szeretném átélni.”