Média

Hujber Ferenc a párjáról: tudtam, hogy pornózott, több videóját is láttam, ezért írtam rá először

Néhány héttel ezelőtt a Story magazinnak adott interjút Szőke Krisztina, ezzel bemutatkozva a nyilvánosságnak mint Hujber Ferenc kedvese. Akkor több dolog is kiderült: 2017-ben találkoztak, majdnem volt egy esküvőjük, a nő pedig korábban évekig felnőttfilmekben szerepelt. Főleg utóbbiról beszélt most Hujber a Blikknek.

„Szerettem volna a személyiségét is megismerni”

„A kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, hogy a párom mivel foglalkozik, hiszen több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni. A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét.”

Hujber kitért arra is, hogy tizenöt évig volt monogám kapcsolatban, ám ebben nem tudott szabályokat betartani:

„Rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk”.

Kitért arra is, hogy Szőke jelenleg Angliában van közös gyerekükkel, míg a színész itthon építi újjá a karrierjét.