Média

Havas a bizarr hangfelvételről: „mindenkit beperelünk”

Havas Henrik elismerte, hogy ő hallható a szexuális elemekkel tarkított felvételen, de ez szerinte személyes adatokkal való visszaélés, ráadásul tanárként állítják be, de a hölgy nem volt a tanítványa, ezért mindenkit beperel. Azt nem cáfolta, hogy szexuális kapcsolatot létesített a képernyőre vágyó, „sztárságra” áhítozó fiatal nővel.

 

Nem cáfolta, hogy ő hallható a szexualitással átitatott felvételen

Bizzar hangfelvételek kerültek nyilvánosságra Havas Henrikről: csütörtökön egy rövid, pénteken egy 49 perces, vágatlan verzió látott napvilágot az egykori tévésről, amin egy fiatal lánnyal szexuális tartalmú beszélgetést folytat. A vágatlan verzión azonban már mintha nemi aktus hangjai is hallhatóak lennének.

A botrány másnapján saját műsorában, a Jobbik-közeli N1 TV-n reagált az érintett. Havas elismerte, hogy ő szerepel a hangfelvételen, de fogalma sincs, hogy kerülhetett ki a sajtóba a felvétel, ami szerinte 6 vagy 8 évvel ezelőtt készült.

„Ami biztos: illegálisan jutottak hozzá a felvételhez, és ez személyes adatokkal való visszaélés” - villantotta meg jogásztudását Havas, aki szerint gusztustalan azt állítani, hogy a hangfelvételen szereplő hölgy a tanítványa volt, mert neki soha nem volt viszonya a diákjaival. A fiatal nőről - a hangfelvétel alapján - annyi állapítható meg, hogy képernyőre vágyott, „sztár” akart lenni és ezt használhatta ki az egykor szebb napokat látott, megöregedett ex-tévés.

„Összefoglalva: jogi útra tereljük ezt az ügyet, az ügyvédem megteszi a szükséges lépéseket, és mindenkit beperelünk” - zárta Havas.

A levitézlett „médiaguru” magyarázkodása itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=1qsAK11My6g