Média

Hajdú Péter szerint Havas Henrik riporterként vállalhatatlan

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban nevezte Havas Henriket a legtehetségtelenebb tévésnek Magyarországon, majd egy interjúban is megerősítette ezt. Mindezt azok után, hogy Hajdú riporteri képességeit is erősen megkérdőjelezték a Varga Judittal készült „interjú” után.

Hajdú tehetségéről itt és most egy szót se

„A tehetség egy baromi szubjektív dolog. Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket… Borzalom!” - közölte Hajdú Péter Beköltözve Hajdú Péterhez című online műsorának legutóbbi adásában aktuális vendégével, G.w.M-mel, amikor az úgynevezett rapper arról beszélt, nem szeret megbántani senkit azért, mert nem tartja elég tehetségesnek.

A Bors annyira meglepődött a kendőzetlen véleményen, hogy meg is kereste Hajdú Pétert, vajon csak a vágó hibája-e, hogy a beszólás bennmaradt a beszélgetésben. „A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand-upos, aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. De tényleg javaslom, hogy keressenek rá néhány interjújára, és nézzék vissza. Hogy mást ne mondjak, élő adásban sértett meg egy molett hölgyet, de a példák sora végtelenítve is játszható, ha csak szakmai szemmel figyeli az ember. Szóval innen a vasárnapi ebéd mellől nézve is, Havas Henrik riporterként vállalhatatlan” - közölte Hajdú Péter, azt is hozzátéve, hogy Havas „könyveiről nem tudok nyilatkozni, de gondolom, nem emelik őt Eszterházy Péter magaslataiba”.

Hajdú Péter egyébként az után nyilatkozott a riporteri tehetségről, hogy úgynevezett interjút készített Varga Judittal. Olyat, amilyet…