Média

Gyalázatosra sikeredett a Kóbor Jánosra emlékezés az RTL Klub műsorában

Kóbor Jánost egy ország gyászolja. Az Omega együttessel elért sikereivel beírta magát a történelembe, dalszövegei rengeteg ember emlékezetében élnek kitörölhetetlenül, egyvalakinek azonban sikerült elrontania a zenekar legismertebb slágerét, ezáltal kínos szenvedésbe fordult át a megemlékezés.

Szégyelld magad, Gáspár!

A Gáspár László nevezetű személy szombaton, az RTL Klub X-Faktor élő adásban járatta le - egy életre - magát és ezzel együtt az úgynevezett műsort is, amelyben „mentorként” tevékenykedik, ugyanis a „Gyöngyhajú lányból” „Zöldhajú Lányt” kreált.

A megemlékezésnek szánt néhány perc igazi iskolás zavarba ejtő toporgásba ment át. A ledfal szétnyílt, és érkezett a négy „mentor”, de mintha az osztály legrosszabb tanulóit állították volna sorba azért, hogy erőltessék meg magukat egy kicsit.

Az erőltetett komolyságot szinte tapintani lehetett a levegőben, egyikük sem tudta, pontosan mi lenne a feladata. Az előadást Gáspár László indította, aki mintha 5 perccel a színpadra lépés előtt akarta volna bemagolni azt a dalszöveget, amiről nem túlzás azt állítani, hogy szinte az egész ország kívülről fújja.

A rémes lebőgésbe keveredett „mentornak” nem sikerült megugrania ezt a feladatot, így lett a „Gyöngyhajú lányból” „Zöldhajú lány”, a méltóságteljes megemlékezésből pedig szégyenteljes kínlódás.

Ez a - magát énekesnek tituláló - pofa végérvényesen megbukott.

Gáspár „produkciója” itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=UNc8Bgh7EcI