Média

Árulkodó jelek! Válságba került Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata?

Kíváncsi tekintetek figyelik most Kulcsár Edina és G.w.M minden lépését, hiszen a rapper nemrég a pénzügyi botrányával ismét magára vonta a figyelmet. Ha pedig ez nem lenne elég, az egykori szépségkirálynő egy sejtelmes üzenetet is közzétett a kapcsolatukról...

 

Nehéz időket élhet a sztárpár

Meglepő dologról kezdtek pletykálni az interneten Kulcsár Edinával és vőlegényével kapcsolatban. Alig néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy a rapper pénzügyi botrányba keveredett, és bár Edina akkor a támogatását fejezte ki, most túlságosan is nagy a csend körülöttük. A rajongóknak először az tűnt fel, hogy a szerelmesek napján sem lehetett hallani a sztárpárról, az egykori szépségkirálynő rejtett üzenete azonban berobbantotta a találgatásokat...

Kulcsár Edinát és vőlegényét ismerve mindenki hatalmas csillogásra és luxusajándékokra számított Valentin-napon, ám meglepő módon nem posztolt akkor és azóta sem együtt a sztárpár. Az egykori szépségkirálynő inkább a gyermekeivel készített fotót, melynél a szemfülesebbek egy furcsa üzenetet is kiszúrtak. A felvételen csupán Nina, Medox és a várandós Edina látható, ám mégis az a felirat került a képhez, hogy „az összes szerelmem egy helyen”. Ez főként azért furcsa, mert G.w.M.-nek nyoma sincs a képen, sem pedig a kommentszekcióban, de még csak egy lájkot sem nyomott a fotóra, ahogy eddig mindig tette.

Természetesen azonnal rákérdeztek a kommentelők Edinánál, hogy ez mégis mit jelent, ám válasz egyelőre nem érkezett. Mindenesetre sokan gyanúsnak tartják a dolgot, hiszen az effajta kommunikáció soha nem volt jellemző a sztárpárra, rendszerint egymás társaságából posztoltak, de legalább egy-egy szívecskével mindig jelezték a másiknak a támogatásukat.

„Rám hozod a pánikot... Mi van veled meg Márkkal?” - írta valaki.

„Kedves Edina! Ezzel mindent elmondtál  #azösszesszerelmemegyhelyen.”

„Nekem is furcsa, hogy nem kapott ma 1000 db rózsát” - fogalmazott egy másik kommentelő, majd valaki azt is megjegyezte, hogy a rapper új dala is igencsak beszédes címet - „Single állapot” - kapott, a szövegéről nem is beszélve. 

Ő volt, ki hazakísért, hazudta csak az enyém. Annyira nem fájt a búcsú, kicsikét el voltam vele. Nem tudom, valami vonzott, de nem baj, nem is az esetem. Jobb lesz nekem egyedül, nincsen normális! Becsap a szerelem, sokszor volt már így! (…) Jobb lesz, ha magamban vagyok” - hallható a dalban, amely alatt többen is megjegyezték, hogy egy ilyen jellegű dal akkor is nagyon sértő Edinára nézve, ha éppen minden rendben van velük.

A Privát Kopó bűnügyi magazin azt állítja, G.w.M nagy bajban lehet, ugyanis az adóhatóság a gyors vagyonosodásának hátterét vizsgálja. A cikk szerzője arról is említést tett, elég hosszasan és részletesen taglalva, hogy vajon miből fedezi a közösségi médiában látható luxuséletét a rapper, tekintve, hogy semmiféle cég nincs a nevén. A korábbi bejegyzett egyéni vállalkozása 2019-ben megszűnt, az általa pedig gyakran emlegetett kiadói-menedzseri iroda, a G.w.M Music Production a hivatalos cégnyilvántartás szerint nincs és soha nem is volt. Fel is tette a magazin a kérdést: miből futja a 60 milliós S-osztályú Mercedesre, a Porsche Panameráre, az Edinának vásárolt 24 milliós Porsche Macanra és a méregdrága Gucci cuccokra?

A Bors megkereste Kulcsár Edinát, aki nem kívánt hozzászólni az ügyhöz, tekintve, hogy szerinte lejáratásról van szó. „Nem foglalkozunk lejárató jellegű dolgokkal” - jegyezte meg az egykori szépségkirálynő. 

A Privát Kopó egyébként azt ígéri, folytatja G.w.M. zűrös ügyeinek feltárását.