Média

17 évig sztár volt a magyar színész: a sorozat megszűnése óta civil munkából tartja el családját

Jóban Rosszban sorozat 2005-től egészen 2022 áprilisáig tartott, ez idő alatt sok néző szívéhez közel kerültek a szereplők. Gazdag Tibor a sorozat indulása óta alakította Pongrácz doktort.

Családi vállalkozásban is dolgozik

Amióta a forgatás véget ért, eredeti hivatása mellett civil munkát is végez, hogy jó életkörülményeket biztosítson családja, így a nagy odafigyelést igénylő autista fia számára.

A Jóban Rosszban után még mindig játszik Budapesten, a Vidám Színpadon és a József Attila Színházban is láthatjuk. A színészet mellett azonban kénytelen másik munkát is végezni, és kétlaki életet élni. Veszprémben a testvéreivel közösen létrehozott, villamossággal foglalkozó vállalkozásba segít be.

Az 58 éves családapát nem zavarja, hogy a színészet mellett más munkát is végez, hiszen ezáltal egy új oldalát próbálhatja ki. 

„Harminc éve alapítottuk a céget, de csak a sorozat vége óta van időm dolgozni benne. A feladataim közé tartozik többek között a munkafolyamatok és a munkavédelmi előírások, felszerelések ellenőrzése, valamint a kapcsolattartás, ügyintézés különböző partnerekkel, szervekkel. Nincs annyi színházi megkeresésem, hogy csak abból éljek, de nem is baj, mert nagyon élvezem a másik munkámat is. Sokat profitálok belőle. Másnak is ajánlom, hogy merje magát új dolgokban kipróbálni” - magyarázta.