Média

Garda Zsuzsa - 20/40 Jubileumi koncert

A tetovált blues énekesnő 20 éve járja a magyar klubzenészek rögös útját, ám ez egyáltalán nem látszik rajta - hamarosan 40-ik születésnapját ünnepli! Zsuzsa egy másik fontos évfordulót is ünnepelhet: kerek 20 éve élvezheti gyönyörű hangját a közönség. Erre való tekintettel döntött úgy, hogy búvópatakszerű pályája, valamint a kettős, kerek évforduló okán egy exkluzív koncertet szervez, amelyen minden jelenlegi formációja képviselteti magát. A fantasztikusnak ígérkező estén a poptól a musicalen át a bluesig minden szólni fog!   

20 éve kápráztatja el rajongóit csodálatos hangjával

Garda Zsuzsa 1995-ben még világraszóló álmokkal lépett „ama” deszkákra. Bár a „kommersz” hírnév elkerülte, mégis kitartott, mert az élet megajándékozta az underground klubvilág semmihez sem fogható atmoszférájával. A füstös kocsmák, őszinte beszélgetések, éjszakákon át tartó bulik hangulata megfogta és nem engedte többé… Zsuzsa kipróbálta magát szinte az összes tehetségkutatóban - némi plusz ismertség reményében -, ám egyik produkcióban sem hazudtolta meg önmagát: a Kifutóban Janis Joplint alakította, a Megasztárban rockot énekelt, végül a Voice-ban is rock és blues szólt a torkából.

Hangja nem csak a pubok igényes közönségének szívét melengette, de felcsendült hírességek mögött - háttérvokálként - is. (Freinreisz 60. Syma Csarnok - LGT, Metro, Skorpió; Billentyűsök Éjszakája II. Aréna - Charlie, Ruzsa Magdi, Demjén Ferenc, Takáts Tamás, Lerch, Jankai, Benkő, Gidófalvy, Pálvölgyi, Berkes Gábor, Závodi Gábor). Zsuzsa vokálozott Janicsák Veca szimfonikus koncertjén a RAM  Colosseumban, musical énekesként - többek közt - Varga Miklóssal, Keresztes Ildikóval, Demeter Györggyel, Makrai Pállal állt egy színpadon. Több ezer ember előtt énekelt a Szigeten (Janis Joplin Emlékzenekar, Kimnowak). Fellépett többek közt a Hangfoglaláson, a Gastroblues Fesztivál Nagyszínpadán és három sikeres klubturnét vett részt Csehországban, valamint kiadott egy lemezt a Garda-Benkő Blues Duóval. Egy dupla és egy „szimpla” telt házat hoztak össze a MüPában, valamint telt házakkal játszanak a Planetáriumban, Városligeti Sörsátorban és nagyobb klubokban a Keep Floydinggal.

Garda Zsuzsa - 20/40 Jubileumi koncert

Helyszín: Kombó Klub -  Budapest, IX. Gönczy Pál u. 6.

Időpont: 2015. 03. 14. (szombat). 20 óra

Belépő: 1000 Ft.

Fellépők:

PopArt Akusztik - Misi Krisztiánnal

Keep Floyding - akusztikus műsor

Mr Sam Band Partyzenekar

Díva - a leghíresebb énekesnők legnagyobb slágerei (feat. Simon Edina)

Garda-Benkő Duó - Benkő Zsolttal

Joplin Band

Vendégművészek:

Demeter György, Kósa Zsolt musical énekesek

Műsorvezető:

Nemes Nagy Péter

Az esemény Fecebook oldala:

https://www.facebook.com/events/1466245310281374/?pnref=story