Média

„A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!” - írta Curtis Gáspár Győző feleségének

Ahogy arról korábban a Pesti Riport is beszámolt: a Debrecen szurkolói kíméletlenül betalálták Gáspár Győzőt a Loki Ferencváros elleni bajnokiján. A kellemetlen üggyel kapcsolatban azóta rengetegen megszólaltak, még a közismerten Újpest-drukker Curtis is kifejtette véleményét, amiben természetesen nem volt köszönet.

 

Gáspárék előszeretettel gádzsózzák a magyar embereket

A rapper kemény szavakkal illette Győzikét, amire a showman felesége, Gáspár Bea válaszolt. A válasz ezúttal sem maradt el, Curtis most Beát is megtalálta magának…

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem.

Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően.

Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!

A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket.

Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!

Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak.

Hajrá Magyarország, hajra Újpest!” - írta 24 óráig elérhető Insta-sztorijában Curtis.

Gáspárné tiszteletjegyet fog küldeni Curtisnek a Fradi VIP-be

Gáspár Bea válaszára sem kellett sokáig várni.

„Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy” - írta Bea, feltehetőleg némi iróniával reagálva arra, hogy a rapper néninek szólította.

„Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34 éves, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam” -  írta válaszában Gáspár Győző felesége.