Média

Amerikába költözött a volt szépségkirálynő

Szick Petra (25) neve már bizonyára mindenkinek ismerősen cseng. Itthon - valamint külföldön is - az elmúlt években számos színvonalas szépségversenyt nyert meg, fiatal gyermekeket mentorál, illetve a színészi pályán is bontogatja a szárnyait. Most fogta magát, és - mindent hátrahagyva - kiköltözött Amerikába...

Hogyan jött az ötlet, hogy Amerikába költözz?

Mindig vonzott az USA. Voltam már kint,és azóta is visszavágytam. A költözés löketét a tavalyi szakításom adta meg, ha akkor nem szakítunk a volt párommal, talán sose jöttem volna vissza az Államokba.

Miért döntöttél úgy, hogy most vágsz neki ennek az útnak? Itthon nagyon szép karriert futottál be eddig. 

Most éreztem úgy, hogy itt az ideje. Szeretnék világot látni, nyelvet tanulni, és utazni. Jött egy szuper lehetőség munka terén, és éltem vele.

Itthon nem is fogsz már dolgozni?

Dehogynem! Amit tudok, az USA-ból intézek, amit pedig nem, amiatt néhány havonta szeretnék majd hazalátogatni, ha lehetőség lesz rá. 

Nem volt nehéz a szeretteid itthon hagyni?

Nagyon nehéz volt, viszont megkönnyítette a helyzetet az, hogy nem szóltam senkinek a költözésről, így nem igen kellett búcsúzkodni. A családom és a közeli barátok tudtak csak róla. 

Állandó szereplője vagy a Közèpsuli című sorozatnak. Hogy fogsz tudni így forgatni?

Nem írnak ki a sorozatból, sőt,lesz egy nagyon szuper szálam. Izgatottan várom, hogy fogják fogadni a nézők. 

Két nagy titokról beszéltél az Instagram sztoridban. Az már kiderült, hogy az egyik Amerika volt, na, de a másik?

A másik titok pedig az, hogy hamarosan láthatnak a nézők az egyik hazai TV csatornán egy kis epizódszerep erejéig, viszont erről egyelőre többet nem mondhatok.