Aktuális

DK-közeli laptulajdonossal hentereg a fideszes bankár felesége (fotók)

Érdekes szexpartneri kapcsolatról lebbenti fel a fátylat az a képanyag, amelyet nemrégiben egy ismeretlen személy eljuttatott a Pesti Riport szerkesztőségének. Az állami tulajdonban álló Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik leányvállalatának 57 éves fideszes vezérigazgatóját a felesége - finoman fogalmazva - felszarvazta. A 47 éves négygyermekes anyuka nem akárkivel ápol titkos szeretői viszonyt: 42 éves kandúrkája az egyik - a kormányoldalnak leginkább odamondogató, DK-közeli - ellenzéki hírportál tulajdonosa. A férfi egyébként szintén házas.

A Pesti Riportnak eljuttatott felvételen az látható, hogy 2021. június 9-én, reggel 9 óra előtt néhány perccel elsőnek az ellenzéki hírportál családos tulajdonosa érkezett a Budapest XIII. kerület, Nyugati tér 5. szám alatti ház kapujához, rutinosan beütötte a kódot, majd belépett az épületbe.

Pontosan egy perccel később megjelent a szexpartner, a „vezérigazgatóné” is. Ő is gyakorlottan pötyögtette be a számokat és belibbent az ingatlanba. Az, hogy mindketten fejből tudták a kapu nyitásához szükséges kódot, azt sejteti, nem először jártak a Nyugati téri búvóhelyen.

Amikor a szerelmesek kiélvezték a lopott idő (1 óra 14 perc) minden pillanatát, együtt távoztak a bérelt lakásból.

A lift előtt még megálltak, egymásnak estek és hosszasan csókolóztak. Az utcára azonban már - elkerülendő a lebukást - ismét külön-külön, fél perc „eltolódással” léptek.

A négygyermekes bankárfeleség és a DK-közeli, házas laptulajdonos egyébként ugyanabban a Budapesthez közeli községben él. Kufircolni azonban a fővárosba járnak.

Szó se róla, van annak némi diszkrét bája, hogy egy fideszes gazdasági vezető párja ellenzéki laptulajdonossal hentereg.

Ettől függetlenül: továbbra is első a család és a keresztény értékek. Naná!

(Szerkesztőségi megjegyzés: a személyiségi jogok védelme érdekében a rendelkezésre álló képsorokból olyan kockákat válogattunk ki, amelyeken a szereplők beazonosíthatatlanok.)