Aktuális

Nyomkövetőt tett a Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistája a nemzeti konzultáció válaszlevelébe

A Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistája nyomkövető Apple AirTag-et rakott a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultáció válaszborítékába, hogy nyomon követhesse annak útját. A levél még célba sem ért, amikor a kormány már közölte az eredményt.

 

Orbánék mindenben simliskednek - ebben is

A levél útjáról a párt közleményében azt írják:

·        Január 17-én még Alsóörsön „aludt” a levél.

·        Január 18-án délután a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében jelentkezett be. Egy hétig nem mozdult, de folyamatosan jelezte, hogy ott van.

·        Január 26-án reggel (amikor a konzultációt lezárták és annak eredményét már közzétették), a boríték még mindig a postán volt.

·        Ugyanezen a napon mozgásba kezdett, először egy budaörsi McDonald’s étterem környékén jelentkezett be, majd továbbhaladt a Göncz Árpád városközpont felé.

·        Végül január 26-án reggel 8:30-ra ért el a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Csata utcai telephelyére, ahol a kiértékelés zajlott.

A párt közleményében ez is olvasható:

„Pártszimpátiától függetlenül is le lehet szögezni tehát, hogy a határidőn belül postára adott küldemény csak azután került a feldolgozó telephelyére, hogy már tudtuk, „mi az eredmény”. Mindez kicsit a Tanú című film klasszikus jelenetét juttathatja eszünkbe: „Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!”