Aktuális

Megint ömlött a bélsár a fideszes pincsikutya szájából: „Te sz@r bunkó, olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád" - ez Bayer Zsolt véleménye Fekete-Győr Andrásról

Jogerős ítéletet hozott a bíróság azzal kapcsolatban, hogy Fekete-Győr András, a Momentum politikusa bűnözőnek nevezte Mészáros Lőrincet. A Bayer Zsolt nevű ócskaság persze rögtön röfögni kezdett…

Összhangban

„A bíróság harmadszorra is nekem adott igazat: nyugodtan hívhatjuk nevén, vagyis bűnözőnek az Orbán-strómant, bocsánatot pedig nem én, hanem Mészáros fog kérni a magyaroktól, amiért közönséges közpénztolvajként egy teljes nemzetet tett szegényebbé. A perköltséget sem én, hanem a pervesztes Mészáros fogja megfizetni” - sorolta Fekete-Győr. 

Mészárosnak 240 ezer forintnyi perköltséget kellett kifizetnie, miután megérkezett a pénz Fekete-Győr azt az Iványi Gábor által alapított, hajléktalan gyerekeknek fenntartott Wesley János Óvodának ajánlotta fel.

A narancsosok imádott „Zsótija”, amikor épp nem dől a szenny a szájából

„Fekete-Győr, te képességtelen, szar bunkó. Pont olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád. A vér nem válik vízzé. Az egészet költsd patikára” - kommentálta Facebook oldalán az esetet Bayer Zsolt, a Fidesz hosszúnyelvű pincsikutyája. (Fekete-Győr Endre agrármérnök volt és Heves megye tanácselnöke - Pesti Riport.)

Ez Orbánék igazi arca, ez az ő valódi stílusuk. A trágárság, a gyalázkodás, a mocskolódás. Ez az egyetlen, ami tökéletesen megy nekik. Ebben profik.