Média

Olvasó: „Eléggé ostobácskának látom Orosz Barbarát, még véletlenül sem mondanám rá, hogy szép, nem is értem, hogyan kaphatott műsorvezetői széket a TV2-nél”

Orosz Barbarára még véletlenül sem mondanám, hogy szép. Még csak nem is érdekes az arca. Nálánál szemrevalóbb nők százezrei sétálgatnak Budapest utcáin. Nincs semmi, ami a külsejében megfogna, sőt, inkább ellenszenves számomra. Ami pedig a szellemi kvalitásait illeti... Eléggé ostobácskának látom” - írta a Pesti Riportnak egy olvasó, akinek levelét változtatás nélkül - véleményként - közöljük.

„Inkább ellenszenves számomra”

„Tisztelt Pestiriport.info!

Kb. 2 éve vagyok állandó nézője a TV2 Mokka című reggeli műsorának, és 2 éve nem értem, hogy mit keres a műsorban Orosz Barbara.

Hangsúlyozom, hogy a saját benyomásaim alapján írok véleményt, nyilván lesznek, akik másként látják a dolgokat.

Először is: Orosz Barbarára még véletlenül sem mondanám, hogy szép. Még csak nem is érdekes az arca. Nálánál szemrevalóbb nők százezrei sétálgatnak Budapest utcáin. Nincs semmi, ami a külsejében megfogna, sőt, inkább ellenszenves számomra.

Tavasszal több portálon olvastam arról, hogy milyen fideszes „nagyemberek" (államtitkár, bankvezér, alapítványi vezető) szexuális partnere volt ez a nőszemély. Már akkor sem értettem, hogy mit ettek rajta a magas pozíciókat betöltő nős emberek. Ez a nő egy halványszürke egérke, nem több. Viszont nagyon törtető lehet.

Ami pedig a szellemi kvalitásait illeti... Hát... Én eléggé ostobácskának látom. A szeméből azt olvasom ki, hogy amikor az értelmet osztogatták, nem sikerült az első sorokba verekednie magát. A közbekérdezései legtöbbször annyira bugyuták, hogy az már szinte fáj. Azt látom rajta, hogy nagyon igyekszik okosnak, tájékozottnak látszani, de ebbéli küzdelme rendre kudarccal végződik. Nem is értem, hogyan kaphatott műsorvezetői széket a TV2-nél, nem tudok rájönni, milyen „képességeit” vethette latba ennek érdekében.

Tényleg ennyire nem számít a TV2-nél a tudás, a tájékozottság, a felkészültség? Azt inkább le sem írom, hogy feltételezésem szerint mi lehet az, ami számíthat...

Már ott tartok, hogy azokon a napokon, amikor Orosz Barbara affektál a Mokkában, inkább nem is nézem a műsort. Megjegyzem még, hogy szerintem Mádai Vivien sokkal, de sokkal szebb, okosabb, tehetségesebb Orosz Barbaránál.

(A véleményemet írtam meg, elfogadom, ha másnak más a véleménye a témát illetően.)

Tisztelettel: K.Z.”

(Pesti Riport: Az olvasói vélemény nem feltétlenül azonos a szerkesztőség álláspontjával.)